Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

AndreZ

AndreZ

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 november 2010
  • 13:43

Menu knop -> Save Changes

Bewerkt (9 november 2010 13:43)
etienne

etienne

  • Lid sinds 04 augustus 2010
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 november 2010
  • 13:47

Ga nogmaals proberen want ik kreeg bij het drukken op menu knop save changes niet te zien, er gebeurde niets.

Bewerkt (9 november 2010 13:47)
ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 november 2010
  • 14:54

Voor de mensen die de originele firmware update willen naar 2.1:

Ik heb nu 2.1 origineel gekregen en misschien kunnen we de default.prop/build.prop vergelijken:

/default.prop: 1227-4612
/system/build.prop: 1232-9897

en nee, dit is geen foutje, ik heb geen default.prop in de system map.

Bewerkt (9 november 2010 14:54)
lordfreak

lordfreak

  • Lid sinds 30 juli 2010
  • Berichten 261
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 november 2010
  • 15:23

default.prop staat bij mij ook niet in de map system.
Heb de nordic update, maar bij default.prop staat dezelfde code als jij hebt. Denk dus niet dat dit versie afhankelijk is.
Je moet in: system/etc/customization/settings een bestandje cust.prop hebben. Als het goed is staat daar dezelfde code als in build.prop.

Bewerkt (9 november 2010 15:23)
etienne

etienne

  • Lid sinds 04 augustus 2010
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 november 2010
  • 15:59

Na Nordic update: restore werkt niet helemaal, telefooncontacten allemaal verdwenen :-(Misschien zijn er nog dingen. Ben alles aan het aflopen.

Bewerkt (9 november 2010 15:59)
ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 november 2010
  • 16:56

lordfreak;57104
default.prop staat bij mij ook niet in de map system.
Heb de nordic update, maar bij default.prop staat dezelfde code als jij hebt. Denk dus niet dat dit versie afhankelijk is.
Je moet in: system/etc/customization/settings een bestandje cust.prop hebben. Als het goed is staat daar dezelfde code als in build.prop.

dat klopt. maar wat zegt dit dan? ik heb niet via de nordic manier geupdated

Bewerkt (9 november 2010 16:56)
Meikrekel

Meikrekel

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #7
  • 9 november 2010
  • 18:30

Kan iemand mij even alle problemen op een rijtje geven? dan kan ik dat erbij zettenIk ervaar zelf namelijk nergens problemen

EDIT:

Natuurlijk wel alleen problemen die zijn oppgetreden door het updaten via nordic, dus niet als je andere methodes hebt gebruikt

Bewerkt (9 november 2010 18:30)
lordfreak

lordfreak

  • Lid sinds 30 juli 2010
  • Berichten 261
  • Reputatie 0
  • #8
  • 9 november 2010
  • 19:40

ddaemen;57171
dat klopt. maar wat zegt dit dan? ik heb niet via de nordic manier geupdated

Dit betekent dus dat default.prop geen effect heeft op je versie en alleen met de codes in de andere twee bestanden weer terug kan naar NL versie.
Ik heb het met jouw nummer geprobeerd maar hij geeft aan dat er nog geen software is daarvan.
Mag ik vragen welke provider je hebt? en heb je al van anderen met dezelfde provider gehoord of ze de update hebben gehad?

Bewerkt (9 november 2010 19:40)
etienne

etienne

  • Lid sinds 04 augustus 2010
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #9
  • 9 november 2010
  • 23:55

Zoals ik al zij zijn mijn contacten verdwenen en volgens mijn x10 staan ze ook niet op mijn sim en geheugenkaart. Ik had echter wel een backup gemaakt voor ik naar 2.1 ging. Restore geeft soms error. Bij contacten staat mijn eigen gsmnr fout aangegeven en ik kan dat niet veranderen. Ik heb om te testen mijn vorige simkaart van een andere provider geprobeerd en daar zegt de x10 eveneens dat er niets op staat. Alhoewel dat wel zo is. Meer fouten, bugs heb ik nog niet ondekt. Maar de 2 zaken die ik heb beschreven vind ik wel heel vervelend.

Bewerkt (9 november 2010 23:55)
AndreZ

AndreZ

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #10
  • 10 november 2010
  • 09:17

Heb geen problemen gehad, update via de nordic manier. Daarna ook weer geroot dus vermaak me wel met apk bestanden. De X10 is sneller geworden naar mijn mening , maar doet nog wel te vaak dingen die ik niet wil… maar dat was ook al zo met 1.6

Bewerkt (10 november 2010 09:17)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren