Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

wido-foto

wido-foto

  • Lid sinds 11 juni 2010
  • Berichten 76
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 september 2010
  • 13:26

Ik heb vandaag een paar leuke fotootjes gemaakt maar ze zijn maar 640x480 en dat moet hoger kunnen. Zie ik een instelling over het hoofd????

Bewerkt (18 september 2010 13:26)

Tweaking is a way of life…

olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 september 2010
  • 13:33

HUh? In de camera-optie staan toch duidelijk aan de linkerkant van het scherm vier icoontjes, om allerlei instellingen te doen. Uit mijn hoofd is de bovenste voor de resolutie. Let op; als je in de camera op je linkerknop drukt, het menu, en dan kiest voor Geavanceerde Instellingen, dan kan je ook de beeldstabilisator kiezen. Die staat vreemd genoeg standaard UIT!

Bewerkt (18 september 2010 13:33)
wido-foto

wido-foto

  • Lid sinds 11 juni 2010
  • Berichten 76
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 september 2010
  • 13:37

Niet echt de resolutie de bovenste en de rest kan ik ook niet uit opmaken of de resolutie omhoog gaat. In geavanceerde instellingen zit ook niet de resolutie

Bewerkt (18 september 2010 13:37)

Tweaking is a way of life…

wido-foto

wido-foto

  • Lid sinds 11 juni 2010
  • Berichten 76
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 september 2010
  • 19:16

Kan niemand mij dan vertellen hoe het zit???

Bewerkt (18 september 2010 19:16)

Tweaking is a way of life…

olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #5
  • 19 september 2010
  • 10:46

Het tweede icoontje, daar kan je toch de MP's instellen? Ik kan me niet voorstellen dat als je die op 8mp zet, je foto's krijgt van 640x480. En dat icoontje daaronder, die heb je toch wel op Normaal ofzo staan en niet op document?

Bewerkt (19 september 2010 10:46)
wido-foto

wido-foto

  • Lid sinds 11 juni 2010
  • Berichten 76
  • Reputatie 0
  • #6
  • 20 september 2010
  • 11:43

Het rare is als ik in de informatie van de foto kijk dat hij dan aan geeft dat hij 2.2 mb is, nou dat is geen 640x480 zou je zeggen qua grootte dan. Maar als ik ze dan van het kaartje haal dan zijn ze maar een paar kilobites of zoek ik in het verkeerde mapje?

Bewerkt (20 september 2010 11:43)

Tweaking is a way of life…

Obiku

Obiku

  • Lid sinds 16 juni 2010
  • Berichten 344
  • Reputatie 0
  • #7
  • 20 september 2010
  • 11:57

wido-foto;41654
Het rare is als ik in de informatie van de foto kijk dat hij dan aan geeft dat hij 2.2 mb is, nou dat is geen 640x480 zou je zeggen qua grootte dan. Maar als ik ze dan van het kaartje haal dan zijn ze maar een paar kilobites of zoek ik in het verkeerde mapje?

Dat lijkt mij dan wel. Vanuit Mediascape kan je ook foto's mailen, mail eens een foto naar je eigen gmail, kan je meteen zien of inderdaad groter dan 640x480 is

Bewerkt (20 september 2010 11:57)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 september 2010
  • 13:30

Dat zal dan komen door de software waar je ze mee overhaalt, dat die ze verkleint? Hoe haal je ze over? Haal je misschien de thumnails over ipv de foto's :-D

Bewerkt (20 september 2010 13:30)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren