Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Droidje

Droidje

  • Lid sinds 09 september 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 september 2010
  • 18:50

Hallo

ik kijk net op mijn telefoon of er een nieuwe update is en ja mijn telefoon geeft aan dat er een nieuwe update is alleen krijg de volgende melding: Je moet een computer gebruiken om je telefoon bij te werken. Ga naar de website can Sony Ericsson voor meer informatie.

Iemand een idee om welke update dit gaat? niet nu al 2.1 toch??

Normaal komende de updates namelijk over the air binnen hoezo dit keer niet?
Telefoon bevat verder meest recente updates

Bewerkt (22 april 2013 12:38)
Bart1974

Bart1974

  • Lid sinds 06 juni 2010
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 september 2010
  • 19:39

ik heb hem net binnen gehaald is inderdaad geen 2.1 helaas. het gaat om een pakket van 141MB ik heb nog geen nieuwe dingen kunnen ontdekken tot nu toe. en alles lijkt te werken

Bewerkt (22 april 2013 12:38)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 september 2010
  • 20:48

ik heb haal hem nu binnen ben ook erg benieuwd wat er veranderd……

Er veranderd niets het is de 026 versie dus niets aan het handje

Bewerkt (22 april 2013 12:38)
AlexPranee

AlexPranee

  • Lid sinds 12 september 2010
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 september 2010
  • 09:44

Hallo allemaal ook ik kreeg melding van update/firmware met melding gebruiken met computer. Ben naar site SE gegaan en binnengehaald. Nu mijn probleem. Ik ga volgens de uitleg regels te werk maar na het aansluiten van mijn x10 op de computer gebeurt er eigenlijk niks en blijft het schermpje met groene pijltjes van SE zichtbaar en ik maar de terugtoets ingedrukt blijven houden maar niks gebeurt er. Zie wel rechts onder een popup van nieuwe hardware gevonden/
Wat doe ik fout??
Groet Alex&Pranee

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 september 2010
  • 11:17

Wachten tot Windows alle drivers heeft geinstalleerd. Dat is die melding ‘nieuwe hardware gevonden’. Die melding is van Windows. Als het goed is gaat hij nu de juiste drivers(stuurprogramma's) eenmalig installeren. Ik weet niet welke Windows versie je hebt maar als het goed is, moet dat automatisch en vrij snel gaan. Toch niet langer dan 5 minuten.

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
Frifa

Frifa

  • Lid sinds 14 september 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 september 2010
  • 12:36

Als ik op mijn telefoon ga zoeken naar updates zegt ie ook dat er een computer nodig is. Als ik m dan aansluit op mn computer en daar naar updates ga zoeken zegt ie dat de telefoon de nieuwste software bevat:S Hoe kan dit?

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
Vromant

Vromant

  • Lid sinds 05 augustus 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 september 2010
  • 13:56

Frifa;40633
Als ik op mijn telefoon ga zoeken naar updates zegt ie ook dat er een computer nodig is. Als ik m dan aansluit op mn computer en daar naar updates ga zoeken zegt ie dat de telefoon de nieuwste software bevat:S Hoe kan dit?

Had dit ook. Je gebruikt best de Update Service van SE. Die vindt de update wel.


Wel jammer dat er nergens info is over deze update. En ik merk zelf ook niets nieuws…

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
2magic

2magic

  • Lid sinds 06 augustus 2009
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 september 2010
  • 14:03

Ik heb een imac,maar je kan alleen via windows die update doen .
Is er ook iemand die dit ook mee maakt,daar graag de x 10 op de hoogte hou.

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
Frifa

Frifa

  • Lid sinds 14 september 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #9
  • 14 september 2010
  • 16:12

Hij doet het idd nou. Vreemd dat het automatische opstartende SE PC Compagnon de update niet ziet. Daar zit ook een functie bij om het toestel up te daten. En ook vreemd idd dat er nergens iets over bekend wordt gemaakt en er ook niet echt verschillen zijn

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #10
  • 14 september 2010
  • 17:12

Hoi mensen,

Dit is alweer een update van augustus en het betreft de R2BA026 er zitten idd niet veel verschillen in die je merkt.
Wat me wel opvalt is dat de accu steeds stabieler word…. hiermee…..

Maar goed mensen de update naar android 2.1 is veel intressanter

Bewerkt (22 april 2013 12:39)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren