Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

etienne

etienne

  • Lid sinds 04 augustus 2010
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 augustus 2010
  • 10:52

Steeds wanneer ik in het buitenland kom vanuit België moet ik mijn X10 steeds zelf via de instellingen naar de plaatselijke provider zetten. Mijn vorige GSM schakelde automatisch over, ik moest daar niets voor doen. Is dit niet mogelijk bij de X10 ?

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 augustus 2010
  • 11:44

Ik ging laatst naar Griekenland en hij schakelde automatisch over naar Vodafone Griekenland. Toen ik vlakbij Turkije was, had ik opeens Vodafone Turkijke. Je hebt onder Instellingen, Draadloze bedieningselementen en dan Mobiele netwerken, een optie Mobiele Providers. Daar kan je volgens mij de settings op Automatisch zetten.

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 315
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 augustus 2010
  • 12:49

Etienne, het is inderdaad onder die instelling dat olaski zegt want ik had dit ook zo ingesteld als bij jou zodat ik geen geld zou op doen in het buitenland (kom er sowieso al niet dikwijls dus ja)

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
etienne

etienne

  • Lid sinds 04 augustus 2010
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 augustus 2010
  • 15:10

olafski;34374
Ik ging laatst naar Griekenland en hij schakelde automatisch over naar Vodafone Griekenland. Toen ik vlakbij Turkije was, had ik opeens Vodafone Turkijke. Je hebt onder Instellingen, Draadloze bedieningselementen en dan Mobiele netwerken, een optie Mobiele Providers. Daar kan je volgens mij de settings op Automatisch zetten.

Ik krijg de optie “automatisch selecteren” met daaronder alle beschikbare netwerken. Ik moet steeds weer “automatisch selecteren” drukken en dan krijg ik pas de lokale provider. Niet automatisch/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/sad.png" />

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 augustus 2010
  • 15:40

Als je op Automatische Selecteren drukt ipv op één van die lokale providers, dan registreert hij zich ook automatisch. Dat duurt even en daarna kom je terug in het vorige venster. Hij STAAT dan dus op Automatisch Selecteren.

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
etienne

etienne

  • Lid sinds 04 augustus 2010
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 augustus 2010
  • 00:11

olafski;34461
Als je op Automatische Selecteren drukt ipv op één van die lokale providers, dan registreert hij zich ook automatisch. Dat duurt even en daarna kom je terug in het vorige venster. Hij STAAT dan dus op Automatisch Selecteren.
Bedankt

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 augustus 2010
  • 08:24

No problem.

Bewerkt (22 april 2013 12:34)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren