Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ArTheMan

ArTheMan

  • Lid sinds 28 mei 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 augustus 2010
  • 19:39

Hallo,

Als je een nieuwe sms start ipv beantwoorden dan moet de altijd in de Aan balk een naam typen. Hierbij komt dan alleen het standaard nummer wat aan de naam gekoppeld is.

Nu is mijn vraag of er een manier of app is dat je meteen een ander toestelnummer kan selecteren? Ik weet wel dat je vanuit je contactpersonenlijst > naam > berichten, een ander nummer kan selecteren, maar dit is echt omslachtig. In andere SE telefoons welke ik heb gehad kon je meteen de naam en het nr selecteren.

Alvast bedankt,
Grt Ar

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #2
  • 14 augustus 2010
  • 19:44

Ik denk niet dat dit kan. Heb al verscheidene android telefoons gehad en ook verschillende sms apps , maar kan me niet herinneren dat dit kon.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Dennis

Dennis

  • Lid sinds 17 januari 2009
  • Berichten 457
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 augustus 2010
  • 20:01

Klopt met de standard sms app in android kan het niet.

Weet alleen niet of het met chompsms wel kan.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
ArTheMan

ArTheMan

  • Lid sinds 28 mei 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 augustus 2010
  • 20:01

Hoi dank voor je snelle reactie! Ik was het ook nog niet ergens tegen gekomen. Heb eens handcent sms geinstalleerd, dacht misschien zit het daar in maar ook niet. Nou ja dan moet ik toch de omslachtige route kiezen… Ik zou het iig handig vinden als dit in de toekomst wel zou kunnen… Grt

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Dennis

Dennis

  • Lid sinds 17 januari 2009
  • Berichten 457
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 augustus 2010
  • 20:04

Loop zelf ook wel eens tegen hetzelfde probleem aan.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
ArTheMan

ArTheMan

  • Lid sinds 28 mei 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 augustus 2010
  • 20:09

Ja het is gewoon handig als sommige mensen meerdere mob telelfoons hebben vanwege hun werk bijv…

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 augustus 2010
  • 01:17

Dit werkt toch gewoon? ik doe bijvoorbeeld de eerste 3 letters van het contact intypen en kan zo gsm nummer of thuis nummer kiezen (die onder dezelfde contact zijn opgeslagen)

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
maomanna

maomanna

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 90
  • Reputatie 0
  • #8
  • 15 augustus 2010
  • 02:55

ArTheMan;33651
Hallo,

Als je een nieuwe sms start ipv beantwoorden dan moet de altijd in de Aan balk een naam typen. Hierbij komt dan alleen het standaard nummer wat aan de naam gekoppeld is.

Nu is mijn vraag of er een manier of app is dat je meteen een ander toestelnummer kan selecteren? Ik weet wel dat je vanuit je contactpersonenlijst > naam > berichten, een ander nummer kan selecteren, maar dit is echt omslachtig. In andere SE telefoons welke ik heb gehad kon je meteen de naam en het nr selecteren.

Alvast bedankt,
Grt Ar

Hier klopt geen drol van, want als ik een nieuwe SMS maak, kan ik zowel een nieuw nummer intoetsen en als een contact meerdere nummers heeft, geeft hij beide nummers weer en kan ik er dus uit kiezen.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
ArTheMan

ArTheMan

  • Lid sinds 28 mei 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 augustus 2010
  • 10:46

Ik ben dan wel benieuwd hoe jullie dat dan hebben ingesteld. Zelfs de forum staff geeft aan dat zij het niet weten. Ik heb het zojuist nog geprobeerd met een contact waar 3 mob nummers aan gekoppeld zijn, maar hij pakt dan toch echt alleen het standaard nummer. In de regel eronder staat dan een ander contact wat dezelfde beginletters heeft…

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
calibra

calibra

  • Lid sinds 04 augustus 2010
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #10
  • 15 augustus 2010
  • 11:50

telefoon,contact,(naam kiezen),berichten,dan krijg je de keuze uit de verschillende nummers

Bewerkt (22 april 2013 12:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren