Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • OPPO Reno 10x Zoom

  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

ArTheMan

ArTheMan

  • Lid sinds 28 mei 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 augustus 2010
  • 11:48

IK heb ook geupdate naar R2BA026. Merk weinig verschil in het gebruik. Heb nu wel in het menu een soort app com.sonyerics… en als je daar op klikt geeft hij Helaas! Het proces android.process.acore is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw. Dan kan je alleen op nu sluiten klikken en kom je in een leeg homescreen terecht. Na enkele seconden laadt het weer je klok e.d.

Andere mensen die dit ook hebben?

Bewerkt (22 april 2013 12:31)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 augustus 2010
  • 16:31

ik niet na de update ???

Bewerkt (22 april 2013 12:31)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 augustus 2010
  • 19:37

Toestel al een keer uit en aangezet ? Ik heb het namelijk ook niet met de OTA update.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
ArTheMan

ArTheMan

  • Lid sinds 28 mei 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 augustus 2010
  • 20:08

Ja dat heb ik reeds gedaan. Ook de batterij eruit gehaald voor min 5 sec. Dacht heb dan weer een frisse start. Maar goed verder werkt het prima en heb ik er geen last van. Alleen als je het niet nodig hebt in je menu en het geeft een foutmelding dan heb ik liever dat het er niet staat…

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 augustus 2010
  • 17:09

hey hebben jullie sinds de update ook last dat de hyves applicatie een fout melding geeft

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 augustus 2010
  • 22:28

ArTheMan;31191
IK heb ook geupdate naar R2BA026. Merk weinig verschil in het gebruik. Heb nu wel in het menu een soort app com.sonyerics… en als je daar op klikt geeft hij Helaas! Het proces android.process.acore is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw. Dan kan je alleen op nu sluiten klikken en kom je in een leeg homescreen terecht. Na enkele seconden laadt het weer je klok e.d.

Andere mensen die dit ook hebben?
Heb ik zelf geen last van, maar merk precies wel dat ineens men batterij toch ook niet meer zolang meegaat als ervoor.
Hopelijk hebben ze er niet weer een of andere bug ingestoken die je batterij leeg zuigt/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/sad.png" />

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 augustus 2010
  • 14:18

Over die batterij. Facebook heeft een bug er in zitten. De Facebook die standaard op je X10 staat, wordt niet via de Market geupdate. Download dus Facebook nogmaals van Market en dan heb je de laatste versie, welke die batterij bug niet heeft. Vreemd genoeg bij het installeren, meldt hij wel dat je al Facebook heeft en werkt hem dan netjes bij. Je hebt daarna dus niet 2 Facebooks.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren