Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

j--d--g

j--d--g

  • Lid sinds 20 juni 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 juni 2010
  • 17:33

ik heb mijn x10 sinds een week en als ik iemand wil bellen of iemand belt mij krijg ik vaak de melding: het proces com.android. phone is onverwachts gestopt probeer opnieuw.
Ik heb dan alleen nog de mogelijkheid om op nu sluiten te drukken en dan moet ik mijn pincode opnieuw intoetsen voordat ik verder kan.
Heeel vervelend vooral als ik gebeld word want dan kan ik niet eens opnemen. Als ik iemand wil bellen en ik krijg deze melding kan ik wel eerst een gesprek voeren en daarna op nu sluiten drukken, om vervolgens mijn pin-code weer opnieuw in te toetsen.
Hoe kan ik dit probleem verhelpen? Kan iemand mij helpen?????

Bewerkt (22 april 2013 12:26)
eksner

eksner

  • Lid sinds 08 juni 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 juni 2011
  • 08:15

Ik heb precies hetzelfde met mijn nog geen week oude wildfire S. Ik heb nog geen apps geïnstalleerd (ik heb nog geen internet).
Het zou fijn zijn als iemand hier een oplossing voor zou weten!

Bewerkt (8 juni 2011 08:15)
patrick71994

patrick71994

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 juni 2011
  • 22:20

ik zou pc companion opstarten, naar ondersteuning gaan en op software update klikken
kies dan voor “telefoon repareren” (in het blauw)
SLUIT JE TELEFOON PAS AAN ALS DIT WORDT GEVRAAGD!

Bewerkt (8 juni 2011 22:20)
Bigm2007

Bigm2007

  • Lid sinds 14 september 2010
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 juni 2011
  • 07:39

Ik heb precies hetzelfde.
Het lijkt erop dat het met email te maken heeft maar daar ben ik niet zeker van.
mijn toestel draait op een custom rom.
Wordt er helemaal gek van.
als dit zo blijft dan dan ga ik alles er op nieuw opzetten, ik zal het forum blijven volgen.

Bewerkt (9 juni 2011 07:39)
Shifty

Shifty

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 331
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 juni 2011
  • 09:07

patrick71994;174649
ik zou pc companion opstarten, naar ondersteuning gaan en op software update klikken
kies dan voor “telefoon repareren” (in het blauw)
SLUIT JE TELEFOON PAS AAN ALS DIT WORDT GEVRAAGD!
Wordt moeilijk denk ik icm een Wildfire SGebruik de repairtool van HTC (geen idee hoe die heet)

Bewerkt (9 juni 2011 09:07)
eksner

eksner

  • Lid sinds 08 juni 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 juni 2011
  • 12:44

Ik heb net met HTC gebeld en zij hebben een soft-reset gedaan. Hopelijk gebeurt het nu niet weer. Ze zeiden ook dat het eventueel aan mijn bejaarde simkaart zou kunnen liggen en dat ik bij mijn provider een nieuwe kon vragen. Bedankt voor het antwoorden op de vragen!

Bewerkt (9 juni 2011 12:44)
patrick71994

patrick71994

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #7
  • 9 juni 2011
  • 16:08

ochja, ik zat naar het bericht erboven te kijke, maar die is al een partijtje oud…

Bewerkt (9 juni 2011 16:08)
Bigm2007

Bigm2007

  • Lid sinds 14 september 2010
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #8
  • 16 juni 2011
  • 08:34

Ik heb een virus scanner geïnstalleerd, daarna geen problemen meer gehad.

Bewerkt (16 juni 2011 08:34)
eksner

eksner

  • Lid sinds 08 juni 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17 augustus 2011
  • 10:44

Kun je mij vertellen welke je hebt geïnstalleerd?

Bewerkt (17 augustus 2011 10:44)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #10
  • 17 augustus 2011
  • 14:20

ik heb sinds de 2.3.3. nergens geen last meer van gehad let wel op dat je niet teveel programma`s op de achtergrond hebt draaien daarin kreeg ik dus die melding of als ik veel snel open afsluit en weer iets nieuws open.

Bewerkt (17 augustus 2011 14:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren