Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Freddy128

Freddy128

  • Lid sinds 06 januari 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 januari 2013
  • 22:48

Hallo, ik heb een vraag over de x10i.
Ik heb er 1 liggen die, wanneer er geensimkaart in zit gewoon goed opstart, ik krijg het gewonen standaart buroblad en kan zo naar alle instellingen en dergelijken.
Maar zodra ik er een simkaart in doe krijg ik een leeg buroblad. Boven in staan wel het netwerkontvangst, batt. nivo en klok maar verder doet hij niets.
Ik heb de telefoon al via “Telefoon repareren” gereset geupdate maar dat maakt geen verschil.
Zit versie 2.3.3 op en ik heb 3 verschillende simkaarten getest.
Weet iemand wat er aan de hand kan zijn?
Ik wil hem graag verkopen maar zo kan ik dat niet doen.
Verder ben ik niet zo thuis in Rooten en ROMs of zo iets. maar mocht dat het probleem oplossen zou ik graag een uitleg willen voor dummies.:p

Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt.

Bewerkt (24 april 2013 16:08)
Freddy128

Freddy128

  • Lid sinds 06 januari 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 januari 2013
  • 23:07

Niemand een idee?

Bewerkt (24 april 2013 16:11)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren