Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Rickskes

Rickskes

  • Lid sinds 15 februari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 januari 2012
  • 16:37

Hallo,

Ik zie vaak op internet dat mensen (vaak met een Iphone of samsung) een foto kunnen maken van het beeld wat er op dat moment op hun telefoon staat..
Van bijvoorbeeld de achtergrond, een internetpagina, Wordfeud..
Kunnen wij dit ook met de Sony ericsson experia x10? wat ik weet (niet zeker) was het bij de samsung de middelste en de rechtse knop tegelijk indrukken.. dit ook geprobeerd, zonder succes..
Wie weet dit hoe ik zo foto maak?

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
henny69

henny69

  • Lid sinds 05 november 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 januari 2012
  • 21:17

Ja dat kan. ALs je de update geinstalleerd hebt. Je drukt de aan/uit knop in, dan heb je de de optie om een screenshot te maken.

succes gr Henny

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Rickskes

Rickskes

  • Lid sinds 15 februari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 januari 2012
  • 15:34

Over welke update heb je het dan? ik heb nu versie 2.3.3

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
kwarkje

kwarkje

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 274
  • Reputatie 10
  • #4
  • 13 januari 2012
  • 09:06

Daar ben ik ook wel benieuwd naar… Ik heb de update 2.3.3, en wanneer ik de aan/uit-knop ingedrukt houd, krijg ik de mogelijkheden “Stille Modus”, “Vliegmodus” en “Uitschakelen”….

Je bedoelt een zgn. screenshot, Rickskes, denk ik? Dan heb je een appje nodig dat dat voor je kan doen. Ik heb mn toestel ook geroot, en kan dan bv. “Screenshot” (gratis) gebruiken, werkt prima bij mij. Te verkrijgen via Gik Soft.

Zie ook bv. Appbrain, zoek op “screenshot”.

Er is er intussen ook een die het zonder root kan, zie ik nu, maar die is betaald…

Groet,

kwarkje

Bewerkt (24 april 2013 14:03)
Rickskes

Rickskes

  • Lid sinds 15 februari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #5
  • 13 januari 2012
  • 11:48

Hmm oke, maar het is is niet als bij de Iphone & samsung dat je 2 knopjes op je toestel in moet drukken dat je dan een screenshot maakt?

Jammer dit.

Dit is een voorbeeld van de Iphone:

3679

Bewerkt (24 april 2013 14:03)
kwarkje

kwarkje

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 274
  • Reputatie 10
  • #6
  • 17 januari 2012
  • 14:48

Nee, klopt, jammer idd….

Je zult er een apart appje voor moeten installeren…

Groet,

kwarkje

Bewerkt (24 april 2013 14:04)
Bartjk

Bartjk

  • Lid sinds 11 juli 2011
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 januari 2012
  • 13:49

En je zult je telefoon moeten rooten

Bewerkt (24 april 2013 14:09)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren