Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Jooeeey

Jooeeey

  • Lid sinds 10 mei 2011
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 november 2011
  • 19:16

Avond,
Ik zag een foto van het galaxy s2 status menu:



Nu staan bovenin de knoppen als bluetooth, wifi, GPS etc..
Is dit ook mogelijk op de X10 op een of andere manier? Want het lijkt me zeer handig!

Ik hoor het graag van jullie,
Joey

Bewerkt (24 april 2013 13:44)
patrick71994

patrick71994

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 november 2011
  • 19:31

ben je bereid je telefoon te flashen? ik zie namelijk dat jou telefoon niet geroot is…

Bewerkt (24 april 2013 13:44)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 november 2011
  • 21:01

Jooeeey;240754
Avond,
Ik zag een foto van het galaxy s2 status menu:



Nu staan bovenin de knoppen als bluetooth, wifi, GPS etc..
Is dit ook mogelijk op de X10 op een of andere manier? Want het lijkt me zeer handig!

Ik hoor het graag van jullie,
Joey

Dit is zeer zeker mogelijk, maar niet zonder root, zoals patrick je waarschijnlijk probeert te zeggen.

Bewerkt (24 april 2013 13:44)
Jooeeey

Jooeeey

  • Lid sinds 10 mei 2011
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 november 2011
  • 07:12

Ah sorry ik heb hem wel geroot, heb het even aangepast.
Zijn er dan wel opties?

Bewerkt (24 april 2013 13:44)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 november 2011
  • 10:02

Als je per se stock rom wilt houden zou ik even niet weten hoe je het moet doen, maar bijna alle custom roms, ook die zijn gebaseerd op stock (standaard), hebben zo'n balk. Cyanogenmod heeft hem sowieso, maar dat is stock android, zonder enige aanpassingen. Je moet eens rondkijken op android development voor de x10 op xda

Bewerkt (24 april 2013 13:44)
ozzybulldog

ozzybulldog

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 november 2011
  • 20:19

Hier is een voorbeeld van zo'n statusbalk/menu: Statusbar Widget Mod (SWM) - xda-developers
En hier nog een: Notification bar with power control widget now available for all roms - xda-developers

Oz

Bewerkt (24 april 2013 13:44)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren