Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jesper07

jesper07

  • Lid sinds 07 november 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 november 2011
  • 17:47

hallo,

Iemand bekent met het volgende probleem?
Op meerdere plekker op mijn Homescreens kan ik geen app / Widget plaasten terwijl er wel ruimte voor is.
Als je een app of widget plaats wordt de ruimte hieronder normaal groen maar bij mij is dit op sommige plaatsen als je er een app op wilt plaatsen grijs en kan er dus geen app/widget plaatsen.


Hoe kan ik dit oplossen?

Bij voorbaat dank voor jullie reacties.

Gr.

Bas

Bewerkt (7 november 2011 17:47)
eboo

eboo

  • Lid sinds 14 juli 2010
  • Berichten 52
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 november 2011
  • 00:36

is je home scren misschien gelocked?
even bij de instellingen kijken.
suc6

Bewerkt (8 november 2011 00:36)
jesper07

jesper07

  • Lid sinds 07 november 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 november 2011
  • 07:32

Het is maar op een paar plekken op mijn homescreens, dus niet overal.

Bewerkt (8 november 2011 07:32)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 november 2011
  • 17:38

Ken het probleem, weet de oplossing niet meer. Er was ergens op het forum al een thread over, dus zoek daar even naar.

Bewerkt (8 november 2011 17:38)
jesper07

jesper07

  • Lid sinds 07 november 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 november 2011
  • 19:14

Iemand een idee waar ik deze thread kan vinden? Heb al gezocht maar kan het zo snel niet vinden. Dank……

Bewerkt (8 november 2011 19:14)
jesper07

jesper07

  • Lid sinds 07 november 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 december 2011
  • 13:08

iemand nog suggesties, probleem is nog steeds niet verholpen……..

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
patrick71994

patrick71994

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 december 2011
  • 23:13

geen idee… weet je zeker dat de widget niet te groot is dan? (wordt de widget rood als je hem verplaatst naar een andere plek waar hij niet kan worden geplaatst?)

kijk anders of er widgets op je scherm staan die mogelijk kapot zijn, waardoor ze onzichtbaar worden maar wel de ruimte innemen. hoe? sleep met een snelkoppeling van een app over de homescreens en kijk op de plekken waar deze rood wordt.

nog een optie: gebruik een andere launcher, bijvoorbeeld launcherpro

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #8
  • 15 december 2011
  • 10:31

patrick71994;248139
geen idee… weet je zeker dat de widget niet te groot is dan? (wordt de widget rood als je hem verplaatst naar een andere plek waar hij niet kan worden geplaatst?)

kijk anders of er widgets op je scherm staan die mogelijk kapot zijn, waardoor ze onzichtbaar worden maar wel de ruimte innemen. hoe? sleep met een snelkoppeling van een app over de homescreens en kijk op de plekken waar deze rood wordt.

nog een optie: gebruik een andere launcher, bijvoorbeeld launcherpro

Nee geen van beide is waar, het is gewoon een stuk ‘dood’ homescreen, je kan er niets op zetten en er staat ook niets. Enige oplossing die ik nog weet en kan verzinnen is inderdaad een andere launcher.

@iedereen
Nog een oplossing zou kunnen zijn dat je de cache en de gegevens van de launcher verwijdert, ik weet niet of hij er bij staat bij applicaties, zo ja, klik hem aan en wis gegevens en cache enzo, zo niet kan ik vanmiddag een apk voor jullie regelen zodat je hem gewoon opnieuw installeert, dan kan het ook weg zijn, maar daar ben ik nu niet tot in staat.

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
jesper07

jesper07

  • Lid sinds 07 november 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17 december 2011
  • 10:43

een launcher ben ik geen fan van.

@Android -user
Mocht je dit voor elkaar kunnen krijgen en dit is een oplossing dan wil ik deze apk graag hebben.

Bewerkt (24 april 2013 13:53)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren