Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

willempie1975

willempie1975

  • Lid sinds 03 oktober 2010
  • Berichten 98
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 september 2011
  • 22:25

Ik heb de x10 nu een tijdje maar het valt me en irriteerd me een beetje dat elke keer als je de camera aanzet dat je dan het flitserlicht elke keer apart aan moet zetten, kan ik dat ergens zo instellen dat hij automatisch aangaat als ik de cam aanzet.
Of is hier een app voor.

Bewerkt (12 september 2011 22:25)
Notopic

Notopic

  • Lid sinds 28 februari 2011
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 september 2011
  • 00:19

Er is alleen een app voor Vignette deze app heeft een auto flitser.
Standaard heeft de X10 geen auto flitser.

Bewerkt (13 september 2011 00:19)
willempie1975

willempie1975

  • Lid sinds 03 oktober 2010
  • Berichten 98
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13 september 2011
  • 08:58

Ok, maar met deze app zet hij wel het licht aan als de cam aangezet wordt?

Bewerkt (13 september 2011 08:58)
willempie1975

willempie1975

  • Lid sinds 03 oktober 2010
  • Berichten 98
  • Reputatie 0
  • #4
  • 13 september 2011
  • 20:41

Nou, ik heb zowel de demo versie als de betaalde versie erop gehad en de demo versie deed wel het lichtje aan, maar neemt foto's met 3mp en de betaalde neemt foto's met 8mp maar geeft geen licht

Bewerkt (13 september 2011 20:41)
Notopic

Notopic

  • Lid sinds 28 februari 2011
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #5
  • 13 september 2011
  • 22:07

Betaalde versie werkt bij mij wel.
Misschien een instelling niet goed?

Bewerkt (13 september 2011 22:07)
willempie1975

willempie1975

  • Lid sinds 03 oktober 2010
  • Berichten 98
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 september 2011
  • 22:12

Gaat bij jou het camlicht wel aan dan?
Als ik bij de instellingen kijk dan staat daar dat de flitset uit is en dat is ook niet te veranderen, baal er wel van want met de demo versie werkte hij prima, welke versie heb jij dan?
De mijne komt van spotnet

Bewerkt (13 september 2011 22:12)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6182
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #7
  • 13 september 2011
  • 22:14

willempie1975;217086
De mijne komt van spotnet
Op illegale apps wordt hier geen support gegeven

Bewerkt (13 september 2011 22:14)
willempie1975

willempie1975

  • Lid sinds 03 oktober 2010
  • Berichten 98
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 september 2011
  • 22:19

Ok, das waar.
Ik heb net de versie van de android markeg binnen gehaal en geinstalleerd, als ik naar de market gaat geeft hij dat ook aan.
Maar er is niets te wijzigen als t om het licht gaat, ik kan m niet eens aanzetten.
En ik heb ook de demo versie en die doet dat wel.

Bewerkt (13 september 2011 22:19)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren