Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

GitanaS76

GitanaS76

  • Lid sinds 08 augustus 2011
  • Berichten 119
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 augustus 2011
  • 13:59

Hoe kan het dat ik nog maar één hyves app in mijn zoekresultaten @ the market vind?
Een vriend van mij heeft ook versie 2.3.3 (htc) & bij hem komen er veel meer hyves apps tevoorschijn in the market.
Zijn telefoon is niet geroot

Greetz,
Gitana

Bewerkt (14 augustus 2011 13:59)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2271
  • Reputatie 10
  • #2
  • 14 augustus 2011
  • 14:01

Dat heeft niets met rooten te maken. Jouw telefoon is dan niet geschikt voor die andere Hyves apps. De market selecteerde automatisch de apps die geschikt zijn voor jouw toestel.

Bewerkt (14 augustus 2011 14:01)
ozzybulldog

ozzybulldog

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 augustus 2011
  • 17:02

Ik vind er 3. Als je op Hyves zoekt in de Market staan ze niet allemaal bij elkaar. Bij bij mij staan er naast de Hyves apps ook nog allemaal andere apps tussen de zoek resultaten.

Oz

Bewerkt (14 augustus 2011 17:02)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 augustus 2011
  • 21:32

Ik heb er geen last van heb de nieuwste market geflashd

Bewerkt (14 augustus 2011 21:32)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 augustus 2011
  • 05:56

remco.k;206377
Ik heb er geen last van heb de nieuwste market geflashd

Precies hetzelfde voor mij.

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (15 augustus 2011 05:56)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 augustus 2011
  • 13:28

minibrekkers;206142
Dat heeft niets met rooten te maken. Jouw telefoon is dan niet geschikt voor die andere Hyves apps. De market selecteerde automatisch de apps die geschikt zijn voor jouw toestel.

remco.k;206377
Ik heb er geen last van heb de nieuwste market geflashd

Android_User;206458
Precies hetzelfde voor mij.

Sent from my X10i using Tapatalk

Maar krijg je wel het probleem dat niet alle apps goed werken.

Bewerkt (15 augustus 2011 13:28)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

ozzybulldog

ozzybulldog

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 augustus 2011
  • 15:30

rvd1969;206579
Maar krijg je wel het probleem dat niet alle apps goed werken.

Ik herken dit niet. Ik heb nog nooit problemen gehad met het niet of niet goed draaien van apps. Alleen Quadrant Advanced doet het niet helemaal goed meer, sommige filmpjes zijn niet meer zichtbaar, maar de test wordt wel volledig afgewerkt, maar dat is dan ook de enige die tot nu toe ooit problemen heeft gegeven. Wel problemen gehad met het niet meer kunnen downloaden van apps uit de market, dat werd dan meestal veroorzaakt door de radioversie van de rom die op dat moment geladen had. Aanpassen van de radio versie loste dat probleem dan meestal weer op.

Wat ook wil helpen is om de cache en de data van de Market app te wissen, maar volgens mij ben je dan al je instellingen van je apps weer kwijt.

Oz

Bewerkt (15 augustus 2011 15:30)
GitanaS76

GitanaS76

  • Lid sinds 08 augustus 2011
  • Berichten 119
  • Reputatie 0
  • #8
  • 15 augustus 2011
  • 19:57

minibrekkers;206142
Dat heeft niets met rooten te maken. Jouw telefoon is dan niet geschikt voor die andere Hyves apps. De market selecteerde automatisch de apps die geschikt zijn voor jouw toestel.

Ik vraag me af of dit klopt wat je zegt, aangezien ik in versie 2.1 drie apps van Hyves zag staan & dat was ook op deze telefoon.

@Remco: Hoe/waarom flash je de nieuwste market eigenlijk?
En wat is daar de toegevoegde waarde van?

Greetz,
Gitana

Bewerkt (15 augustus 2011 19:57)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 augustus 2011
  • 20:02

GitanaS76;206764
Ik vraag me af of dit klopt wat je zegt, aangezien ik in versie 2.1 drie apps van Hyves zag staan & dat was ook op deze telefoon.

Sommige apps doen het inderdaad niet op sommige toestellen. Neem bijvoorbeeld de nieuwste app van Skype, die is alleen op bepaalde toestellen te draaien. Het zullen er niet veel zijn, maar mocht het eens voorkomen dan weet je waar het aan ligt.

Bewerkt (15 augustus 2011 20:02)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

GitanaS76

GitanaS76

  • Lid sinds 08 augustus 2011
  • Berichten 119
  • Reputatie 0
  • #10
  • 15 augustus 2011
  • 20:09

Vind het wel een beetje gek hoor, want toen ik nog op 2.1 draaide deden die apps het wel gewoon op dit toestel :confused:

Bewerkt (15 augustus 2011 20:09)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren