Naar content
Nieuwste apps
  • Charlie - Music Companion

  • Stoptober 2016

  • Polarsteps - Travel Tracker

  • live.ly - live video streaming

  • Bohemian Rhapsody Experience

Nieuwste games
  • Micro Machines

  • Banner Saga 2

  • Pumped BMX 3

  • Looty Dungeon

  • The Uncertain

Nieuwste smartphones
  • Xiaomi Redmi Pro

  • Huawei Y6II Compact

  • ZTE Axon 7

  • Motorola Moto Z Play

  • Sony Xperia XZ

Nieuwste tablets
  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

Brenda

Brenda

  • Lid sinds 12 augustus 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12-08-2011
  • 15:26

Ik probeer een opgenomen filmpje van 0.15 sec (9 MB!!??)te versturen in HD, maar als ik het filmpje wil versturen krijg ik de melding dat het bestand te groot is om te verzenden. Ook als ik het in VGA zet. Snap er niets van. Wie kan mij vertellen op welke stand je video moet staan om uiteindelijk wel een filmpje te kunnen versturen.
Het maakt overigens niet uit als ik Bluetooth aanzet of niet….Help….:eek:
Bedankt alvast!

Bewerkt (12-08-2011 15:26)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #2
  • 12-08-2011
  • 15:53

Versturen via bluetooth neem ik aan dus? Ik weet ten eerste niet hoe je met een filmpje van 15 seconden een bestand van 9 mb kan krijgen trouwens, ik heb minder dan 3 als ik een halve minuut film. Ik kan dit bestand zonder problemen versturen naar een ander toestel via bluetooth. Dit is een oude telefoon en daar kan het dus niet aan liggen. De grote video is veel groter dan 20 mb en zou dus een probleem moeten geven bij verzenden. Ik heb dit probleem echter niet, hij verzend gewoon. Misschien ligt het aan het ontvangende toestel, te weinig geheugen misschien? Ik heb mijn instellingen gewoon staan op HD (720p) en voor de rest de standaard normale instellingen. Alleen beeldstabilisator staat aan maar dat heeft niets met dit te maken. Ik weet niet op welke android versie je zit? De 2.3 of nog de 2.1 van Sony Ericsson?

Bewerkt (12-08-2011 15:53)
Brenda

Brenda

  • Lid sinds 12 augustus 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 12-08-2011
  • 16:05

Dank je wel voor je antwoord, maar hier kan ik echter niet mee. Ik heb de nieuwste versie van Android en mijn SE X10 is nog geen jaar oud. Als ik mijn video in de HD (720) zet worden alle filmpjes die ik maak heel erg groot en kan ze niet versturen. Ik wil gewoon filmpjes kunnen versturen via mail. Dus filmpje maken, doorsturen. Ik heb het met bleutooth geprobeerd, maar dit werkt ook niet. Ook met verschillende ontvangers. Helpie…..;-)

Bewerkt (12-08-2011 16:05)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12-08-2011
  • 16:14

De nieuwste versie kan nu nog gewoon 2.1 zijn of 2.3. Dat ligt er maar net aan. Je zou eens moeten proberen om ipv 720p de stand multimediabericht aan te zetten, bij mijn email geeft het inderdaad ook problemen. Bluetooth zou gewoon moeten werken, volgens mij zit hier ook geen limiet aan. Email kan niet te grote bestanden versturen, dit is overal, ook als je bijv. via je pc iets wilt versturen via hotmail oid. Er is waarschijnlijk een limiet ingesteld. Probeer het maar eens met een klein filmpje (2-3 sec) op multimediastand.

Bewerkt (12-08-2011 16:14)
Brenda

Brenda

  • Lid sinds 12 augustus 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12-08-2011
  • 16:33

Thanks. Als ik de video op MMS zet is het maar 15 sec. en het beeld is heel onduidelijk. Ik heb het nu geprobeerd met QVGA, dit lukt wel volgens mij. Beeld is ook duidelijker, maar ik heb geen idee wat QVGA verder inhoud……

Bewerkt (12-08-2011 16:33)
GitanaS76

GitanaS76

  • Lid sinds 08 augustus 2011
  • Berichten 119
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12-08-2011
  • 20:38

Heb je al geprobeerd je wifi erbij aan te zetten?
Als ik filmpjes wil uploaden naar You Tube bijv. (hoe klein ze ook zijn) Krijg ik de melding dit gelieve MET wifi aan te doen

Bewerkt (12-08-2011 20:38)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12-08-2011
  • 20:52

GitanaS76;205464
Heb je al geprobeerd je wifi erbij aan te zetten?
Als ik filmpjes wil uploaden naar You Tube bijv. (hoe klein ze ook zijn) Krijg ik de melding dit gelieve MET wifi aan te doen

Dit is alleen omdat het dan sneller zou gaan, dan kan je niet ineens grotere bestanden verzenden. Zonder dataverbinding heb je ook niet veel meer keus dan wifi. Dit maakt niets uit.

Bewerkt (12-08-2011 20:52)
Brenda

Brenda

  • Lid sinds 12 augustus 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14-08-2011
  • 11:50

Met Wifi maakt het geen verschil….. Zucht. Ik ga maar even terug naar de shop denk ik, misschien kunnen ze me verder helpen. Tnx all.

Bewerkt (14-08-2011 11:50)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren