Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Jopiez

Jopiez

  • Lid sinds 04 augustus 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 augustus 2011
  • 13:40

Hallo,

nu heb ik mijn Sony X10 geupdate naar de versie 2.3.3, echter heb ik nu geen 3G en/of WIFI meer. Kan iemand me vertellen hoe ik dat herstellen of het weer werkend te krijgen.

Grt,
Jopiez.

Bewerkt (4 augustus 2011 13:40)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #2
  • 4 augustus 2011
  • 15:11

Hoi Jopiez… heb je de telefoon al een keer aan en uit gezet dit kan misschien helpen wat misschien ook helpt is het toestel terug te doen naar de fabrieks instellingen…

Greets Remco

Bewerkt (4 augustus 2011 15:11)
Jopiez

Jopiez

  • Lid sinds 04 augustus 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 augustus 2011
  • 15:23

Hoi Remco,

bedankt voor de tip, dit heb ik gedaan. Ook de wifi opnieuw ingesteld en uit- en aangeschakeld. Nu werkt WIFI weer, echter de 3G niet. Misschien zal dit in de loop van de dag wel gaan werken.

Thanks
Jopiez

Bewerkt (4 augustus 2011 15:23)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 augustus 2011
  • 15:43

Hoi Jopiez,

Graag gedaan als je op wifi zit zie je natuurlijk geen 3g… ik ga ervanuit dat je dat wel wist….
Wat krijg je in beeld te zien een H of helemaal niets. Als je een H hebt is het wel goed die is beter dan 3g..

Groetjes Remco

Bewerkt (4 augustus 2011 15:43)
Jopiez

Jopiez

  • Lid sinds 04 augustus 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 augustus 2011
  • 16:32

Hoi Remco,

idd ik weet dat als je WIFI hebt dat je dan geen 3G ziet. Echter als de wifi niet meer zichtbaar is, dan zie ik helemaal niks.. geen H en of 3G.

Grt,
Jopiez

Bewerkt (4 augustus 2011 16:32)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 augustus 2011
  • 16:40

Heb je ook al een keer geprobeert hem in vliegtuig modus te doen en dan uit vliegtuig modus…

Goh lijkt wel of ik in een callcenter werk ow ja doe ik ook hahah…

Bewerkt (4 augustus 2011 16:40)
Jopiez

Jopiez

  • Lid sinds 04 augustus 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 augustus 2011
  • 16:50

Thanks Remco, het werkt

Bewerkt (4 augustus 2011 16:50)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #8
  • 4 augustus 2011
  • 16:54

Super dat hoor ik graagme is happy

Bewerkt (4 augustus 2011 16:54)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren