Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

bekokv

bekokv

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 juli 2011
  • 18:24

Tijd geleden heb ik Navigon 3.6.0. geïnstalleerd op mijn X10. Als ik dataverkeer aan heb werkt als een zonnetje, maar zonder data verkeer (alleen met GPS) krijg ik melding: “de toepassing navigon is onverwachts gestopt” en hij sluit zichzelf.
Weet iemand hoe dit komt, hij zou toch moeten werken zonder internet?

Bewerkt (21 juli 2011 18:24)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 juli 2011
  • 22:48

Raadpleeg dit topic eens: Navigon. Wel even helemaal doorlezen.

Bewerkt (21 juli 2011 22:48)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

bekokv

bekokv

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 juli 2011
  • 14:11

Ik heb hele topic gelezen en uit reacties lijkt dus dat Navigon NIET kan werken zonder internet of je nou legale of illegale versie heb. Ik vraag me dan af waroom staat bij opties: gebruiken internetverbinding indien beschikbaar ja of nee. Ik vind het jammer, het is zo’n mooie navigatie software.
Mail gekregen van Navigon waarin ze schreven:
“ Uw App werkt inderdaad zonder internet verbinding, U wordt alleen geactiveerd de data roaming uit te zetten zodra U naar Buitenland gaat.
Dat U App moeite heeft met GPS wil ik U vragen de GPS status van U toestel na te kijken.”

Ik heb oude versie van Sygic op mijn X10 die perfect werkt met alleen GPS, dus ligt zeker niet aan mij GPS status.

Bewerkt (22 juli 2011 14:11)
Marvin

Marvin

  • Lid sinds 30 december 2009
  • Berichten 1778
  • Reputatie 10
  • #4
  • 22 juli 2011
  • 14:43

Die opmerking over het gebruiken van dataverbindingen staat er bij om een versnelde GPS fix te kunnen bepalen als de GPS almanac data te oud is. Als de software helemaal niet werkt zonder 3G, dan is er ergens een bugje in geslopen want ik draai het ding al jaren tot volle tevredenheid op mijn hero met 3G uit.

Welke android versie draait er op die X10?

Bewerkt (22 juli 2011 14:43)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #5
  • 22 juli 2011
  • 15:05

bekokv;195812
Ik heb hele topic gelezen en uit reacties lijkt dus dat Navigon NIET kan werken zonder internet of je nou legale of illegale versie heb. Ik vraag me dan af waroom staat bij opties: gebruiken internetverbinding indien beschikbaar ja of nee. Ik vind het jammer, het is zo’n mooie navigatie software.
Mail gekregen van Navigon waarin ze schreven:
“ Uw App werkt inderdaad zonder internet verbinding, U wordt alleen geactiveerd de data roaming uit te zetten zodra U naar Buitenland gaat.
Dat U App moeite heeft met GPS wil ik U vragen de GPS status van U toestel na te kijken.”

Ik heb oude versie van Sygic op mijn X10 die perfect werkt met alleen GPS, dus ligt zeker niet aan mij GPS status.

Dubbele post van jou in een ander topic en mocht je die niet gelezen hebben: Ga Sygic weer gebruiken als die beter werkt.

Bewerkt (22 juli 2011 15:05)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

bekokv

bekokv

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #6
  • 22 juli 2011
  • 20:53

Marvin;195830
Die opmerking over het gebruiken van dataverbindingen staat er bij om een versnelde GPS fix te kunnen bepalen als de GPS almanac data te oud is. Als de software helemaal niet werkt zonder 3G, dan is er ergens een bugje in geslopen want ik draai het ding al jaren tot volle tevredenheid op mijn hero met 3G uit.

Welke android versie draait er op die X10?

Ik heb versie 2.1

Bewerkt (22 juli 2011 20:53)
bekokv

bekokv

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #7
  • 22 juli 2011
  • 21:03

rvd1969;195845
Dubbele post van jou in een ander topic en mocht je die niet gelezen hebben: Ga Sygic weer gebruiken als die beter werkt.



Ik zeg niet dat Sygic beter is, bij Navigon zeggen ze dat het aan mij GPS ligt, maar hoe kan dan Sygic bij mij goed werken zonder internet.
En wat betreft dubbele post van mij het gaat over X10 en Navigon daroom heb ik hem in twee verschillende topics geplaatst en ik heb ze toch beetje verandert

Bewerkt (22 juli 2011 21:03)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #8
  • 22 juli 2011
  • 23:37

bekokv;195999
Ik zeg niet dat Sygic beter is, bij Navigon zeggen ze dat het aan mij GPS ligt, maar hoe kan dan Sygic bij mij goed werken zonder internet.
En wat betreft dubbele post van mij het gaat over X10 en Navigon daroom heb ik hem in twee verschillende topics geplaatst en ik heb ze toch beetje verandert

Persoonlijk vind ik Sygic beter.

Verbeter me als ik het fout heb, maar als Sygic goed werkt met je GPS en bij Navigon niet dan kan het ook niet aan je GPS liggen, dus ik snap dat je denkt dat het niet aan je GPS ligt. Dan kan ik alleen nog vragen of alles in je instellingen van je GPS goed is ingesteld?

Bewerkt (22 juli 2011 23:37)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

bekokv

bekokv

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 juli 2011
  • 21:39

Mijn oude Sygic kon wel's mis hebben in de stad, Navigon ken ik nog niet, ik wilde kijken hoe hij is. Bij X10 heb je toch geen instellingen voor GPS, alleen aan en uit, dacht ik?

Bewerkt (23 juli 2011 21:39)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #10
  • 23 juli 2011
  • 22:54

bekokv;196312
Mijn oude Sygic kon wel's mis hebben in de stad, Navigon ken ik nog niet, ik wilde kijken hoe hij is. Bij X10 heb je toch geen instellingen voor GPS, alleen aan en uit, dacht ik?

Menu> instellingen>locatie en beveiliging. Dan heb je ook nog, naast GPS satellieten, sensorondersteuning.

Bewerkt (23 juli 2011 22:54)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren