Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Notopic

Notopic

  • Lid sinds 28 februari 2011
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 maart 2011
  • 00:23

Weet iemand hoe ik dit kan veranderen?
Kan deze optie namelijk nergens vinden.

Draai nu Froyo 2.2.1 CM 6.1.3 V4.5.7

Dit is vrij vervelend aangezien ik nu veel gemiste omroepen krijg.

Bewerkt (24 maart 2011 00:23)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 maart 2011
  • 00:32

Is het niet een bug in cm? Bij sgs zitten er nog veel bugs of had je dat ook eerder?

Bewerkt (24 maart 2011 00:32)
Notopic

Notopic

  • Lid sinds 28 februari 2011
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 maart 2011
  • 00:41

Is mij nooit eerder opgevallen, maar miste wat oproepen en dacht hoe kan dit nu.
Kwam er dus vandaag pas achter.

Met wat zoek werk op google kwam ik hier en daar op resultaten van HTC terecht.
Maar dat was het ook eigenlijk.

Bewerkt (24 maart 2011 00:41)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 maart 2011
  • 00:52

Hoe lang zit je op cm dan?

Bij instellingen, geluid, trillen…heb je het daar staan trillen alleen op stille stand?

Bewerkt (24 maart 2011 00:52)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6200
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #5
  • 24 maart 2011
  • 07:40

Naar juiste forum verplaatst want Tips & Trucs / Howto's is voor:
Post hier je tips, trucs, handleidingen, etc. Stel hier niet je eigen ‘Hoe moet ik…?’ vragen, gebruik daar de overige forumcategorieën voor.

Bewerkt (24 maart 2011 07:40)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 maart 2011
  • 11:35

Het ligt denk aan de ringtone. Op de Cyanogenmod is namelijk maar 1 bug, de camera.

Bewerkt (24 maart 2011 11:35)
4dollars

4dollars

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 434
  • Reputatie 0
  • #7
  • 25 maart 2011
  • 17:20

Denk gewoon dat het één te korte ringtone is.

Bewerkt (25 maart 2011 17:20)
Notopic

Notopic

  • Lid sinds 28 februari 2011
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #8
  • 25 maart 2011
  • 23:01

Heb meerdere getest, maar steeds maar één keer overgaan.
Zal de instellingen eens goed na pluizen.

Mod is wel gebaseerd op een HTC toestel, misschien dat daar toch ergens iets in zit.
Maar goed ga er eens mee aan de slag.

Bewerkt (25 maart 2011 23:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren