Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • OnePlus Nord N100

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

kesjuh

kesjuh

  • Lid sinds 16 januari 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 januari 2011
  • 20:04

heej mensen ik dacht ik wil ook wel zo'n custom rom dus ik zoeken en deze gevonden
2.2.1 X10-TripNRaVeR v1.0 BETA - xda-developers

alleen weet ik niet of ik het goed heb gedaan… ik heb hem geinstalleerd via xrecovery. Dus xrecovery alles installeren en daarna ben ik hem gaan rebooten. Alleen doet hij nu niet zoveel bij het opstarten. Hij laat alleen een zwart scherm zien met het woord android…dus ik denk dat ik iets verkeerd heb gedaan. dus heeft iemand een idee hoe ik hier verder mee moet…?

Bewerkt (24 januari 2011 20:04)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 januari 2011
  • 20:13

Ik ben net klaar met het installeren van de FreeX10 van ZIk heb nog geen idee of tie werkt, maar zodra ik iets weet zal ik het zeggen, net voor de 2e keer gereboot. Ik verwacht over een half uur een mening te hebben

Edit: Heb net de data gerestored, nu wachten op boot, alles zal dus wat langer duren.

Bewerkt (24 januari 2011 20:13)
kesjuh

kesjuh

  • Lid sinds 16 januari 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 januari 2011
  • 20:31

oke oke nice, ik krijg zeg maar na de reboot de witte sony ericsson letters, en dan zwart scherm met het woord android. Daar staat hij nou al een half uur op en verder doet hij niks…

Bewerkt (24 januari 2011 20:31)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 januari 2011
  • 20:33

Hmm, das wel vaag inderdaad. Heb je wel een full wipe gedaan enzo? Probeer anders de batterij eruit te halen en dan opnieuw te booten. En toch raad ik de rom van zdzihu aan, want die heeft wel ondersteuning voor de camera, en die wordt nog geupdate uit de beta. Tipnaver is nu bezig met de gingerbread rom, en niet meer met de 2.2.1 rom

Bewerkt (24 januari 2011 20:33)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 januari 2011
  • 20:43

Hmm, mijn telefoon boot nu ook heel erg lang..
En ik merk dat ik in een loop zit..
Misschien de data toch maar niet moeten restoren…

Bewerkt (24 januari 2011 20:43)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 januari 2011
  • 20:52

Pokken nee he! Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik kom niet meer uit de loop, hij start gewoon niet meer op! IEMAND HELP AUB!!!!

Bewerkt (24 januari 2011 20:52)
kesjuh

kesjuh

  • Lid sinds 16 januari 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #7
  • 24 januari 2011
  • 21:05

srry i can't help ik weet eens niet wat loop is, maarre mijne doet het na de full wipe ofzo en dan weer opnieuw geinstalleerd en toen deed hij het… maar ben er niet tevreden over mn beeldscherm flikkert om de 2 a 3 seconden wordt er gek van…

Bewerkt (24 januari 2011 21:05)
lordfreak

lordfreak

  • Lid sinds 30 juli 2010
  • Berichten 261
  • Reputatie 0
  • #8
  • 24 januari 2011
  • 21:10

Kan je nog proberen in het xRecovery menu te komen?
Dan moet kan je namelijk een back-up restoren.
Zo niet, dan kan je alsnog wel een nandroid back-up terugzetten, maar dat is erg lastig.

Het makkelijkste is dan om via SEUS of flashen (flashen werkt altijd, seus faalt best wel vaak. Dan weer xRecovery erop zetten en je back-up terug zetten.

Bewerkt (24 januari 2011 21:10)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 januari 2011
  • 21:51

Hij doet het nu weer, gelukkig, en ben nu verder alles weer aan het configureren. Ga niet meer proberen om date te restoren, anders moet ik weer overnieuw beginnen. Dan maar handmatig..
Weet iemand trouwens of ik nu JIT V2 opnieuw moet installeren?

Bewerkt (24 januari 2011 21:51)
ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #10
  • 25 januari 2011
  • 00:13

Opnieuw installeren? bij de Freex10 2.2.1 ROM moet je juist geen JIT installeren omdat dit al ingebakken zit

Bewerkt (25 januari 2011 00:13)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren