Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #1
  • 3 januari 2011
  • 17:12

Een provider mag de uit functie er volgens mij niet eens uit halen?

Bewerkt (3 januari 2011 17:12)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #2
  • 4 januari 2011
  • 09:06

Google moet ook leveranciers verbieden om zaken er uit te halen. Zoals SE de Exchange ondersteuning en bijvoorbeeld de 16 miljoen kleuren ondersteuning uit 2.1 heeft gehaald…

Bewerkt (4 januari 2011 09:06)
kwarkje

kwarkje

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 274
  • Reputatie 10
  • #3
  • 7 januari 2011
  • 11:41

Zeker vreemd, ik heb ook een T-Mobile, en bij mij staat-ie er, zoals je al verwacht, gewoon wél bij…

Zou niet weten hoe je dit op moet loossen, behalve idd opnieuw installeren…

Bewerkt (7 januari 2011 11:41)
Markie!

Markie!

  • Lid sinds 12 februari 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 februari 2011
  • 21:37

Ik heb dezelfde vraag, ook hier staat hij er namelijk niet bij! Ook T-mobile trouwens…

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (12 februari 2011 21:37)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 februari 2011
  • 21:40

Ik heb er ook geen antwoord op gevonden. Ik heb een paar dagen na dit geroot en er andere firmware op gezet, dus had er geen last meer vanMaar het blijft zeker raar, het was dus niet een probleem dat alleen ik had.. Je zou natuurlijk kunnen kijken voor een andere camera app, maar de meeste goede kosten geld.

Bewerkt (12 februari 2011 21:40)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 februari 2011
  • 22:13

Android_User;101004
Ik heb er ook geen antwoord op gevonden. Ik heb een paar dagen na dit geroot en er andere firmware op gezet, dus had er geen last meer van/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" /> Maar het blijft zeker raar, het was dus niet een probleem dat alleen ik had.. Je zou natuurlijk kunnen kijken voor een andere camera app, maar de meeste goede kosten geld.
Er is geen betere camera app in de Market dan de standaard.

Bewerkt (12 februari 2011 22:13)
jon

jon

  • Lid sinds 28 augustus 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #7
  • 13 februari 2011
  • 12:25

Ik heb KPN en kan ook gewoon dat kreng op stil krijgen………..

Bewerkt (13 februari 2011 12:25)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 februari 2011
  • 13:19

jon;101251
Ik heb KPN en kan ook gewoon dat kreng op stil krijgen………..

Ja maar er zijn toch mensen die er dus wel last van hebben?

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (13 februari 2011 13:19)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren