Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #1
  • 1 januari 2011
  • 23:31

Hey, is er een manier om het Sluitergeluid van de camera uit te zetten, want het is heel erg vervelend op sommige plekken…
Alvast bedankt

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (1 januari 2011 23:31)
kwarkje

kwarkje

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 274
  • Reputatie 10
  • #2
  • 2 januari 2011
  • 08:57

Camera -> Geavanceerde Instellingen (Menu-knop, linker knop, dus) -> Sluitergeluid -> Uit….

sukses,

kwarkje

PS Heb je wel Android 2.1 voor nodig, zit niet in 1.6…

Bewerkt (2 januari 2011 08:57)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 januari 2011
  • 10:47

Camera -> Geavanceerde Instellingen (Menu-knop, linker knop, dus) -> Sluitergeluid -> Uit….

sukses,

kwarkje

PS Heb je wel Android 2.1 voor nodig, zit niet in 1.6…

Nou, ik dacht dus dat ik het hier inderdaad zou vinden, maar ik draai 2.1, en er staat alleen Sluitergeluid 1, 2 en drie. Geen mogelijkheid om het uit te zetten dus. Iemand een idee hoe dit kan???

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (2 januari 2011 10:47)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 januari 2011
  • 10:53

Android_User;75672
Nou, ik dacht dus dat ik het hier inderdaad zou vinden, maar ik draai 2.1, en er staat alleen Sluitergeluid 1, 2 en drie. Geen mogelijkheid om het uit te zetten dus. Iemand een idee hoe dit kan???

Sent from my X10i using Tapatalk

Je kan kiezen uit 1, 2 en 3 en daaronder staat uit. Tenminste hier met Android 1.6 en 2.1 wel.

Bewerkt (2 januari 2011 10:53)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #5
  • 2 januari 2011
  • 11:11

Nou, ik dacht dus dat ik het hier inderdaad zou vinden, maar ik draai 2.1, en er staat alleen Sluitergeluid 1, 2 en drie. Geen mogelijkheid om het uit te zetten dus. Iemand een idee hoe dit kan???

Sent from my X10i using Tapatalk

Je kan kiezen uit 1, 2 en 3 en daaronder staat uit. Tenminste hier met Android 1.6 en 2.1 wel.

Dit had ik al wel begrepen, maar het probleem is, ik draai gewoon 2.1.1, officiële Nederlandse update van t-mobile, maar het staat er niet. Alleen sluitergeluid 1+2+3… Er staat dus geen mogelijkheid om het uit te zetten…???? Hoe kan dit? Misschien niet goed meegeupdate ofzo?

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (2 januari 2011 11:11)
ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #6
  • 2 januari 2011
  • 14:39

misschien is die optie door t-mobile eruit gehaald. Operators kunnen bovenop de software update van SE nog zelf dingen hebben aangepast. of dit inderdaad zo is weet ik niet. dat kun je alleen proberen door opnieuw te updaten

Bewerkt (2 januari 2011 14:39)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #7
  • 2 januari 2011
  • 18:30

Ja dat zou inderdaad goed kunnen, nog helemaal niet aan gedacht. Bedankt, ik ga het proberen

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (2 januari 2011 18:30)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #8
  • 3 januari 2011
  • 09:09

Ik heb inderdaad met mijn 2.1(allerlaatse update) en Vodafone wel Uit er bij staan. Zou het wel raar vinden als een provider nou persé DAT er uit zou halen. Het is raar inderdaad dat jij die niet hebt. Heb je een gewone X10 of een Mini?

Bewerkt (3 januari 2011 09:09)
Android_User

Android_User

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 692
  • Reputatie 0
  • #9
  • 3 januari 2011
  • 12:47

Een gewone x10… het is inderdaad raar, toch maar proberen te herstellen dan…

Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (3 januari 2011 12:47)
Shifty

Shifty

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 331
  • Reputatie 0
  • #10
  • 3 januari 2011
  • 13:40

apart bij mij staat “uit” er gewoon bij.

Bewerkt (3 januari 2011 13:40)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren