Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

fluitekamper

fluitekamper

  • Lid sinds 27 oktober 2010
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #1
  • 28 december 2010
  • 15:59

Ik wil mijn telefoon updaten van android versie 1.6 naar 2.1. Maar ik lees zo her en der op dit forum dat na de update dit het niet meer doet en dat niet meer werkt.
Kan iemand mij vertellen wat de meest “veilige” weg is om de update uit te voeren?

m.vr.gr.

René

Bewerkt (28 december 2010 15:59)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 december 2010
  • 16:04

Er is maar 1 veilige manier om hem naar 2.1 te krijgen, Gewoon aan de pc hangen en het sony ericsson update programma starten en de stappen volgens klaar.

Wel even een backup maken met het standaard backup programma van je contacten/smsjes enzo wat je zelf wil

Bewerkt (28 december 2010 16:04)
fluitekamper

fluitekamper

  • Lid sinds 27 oktober 2010
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 december 2010
  • 19:46

Ok, maar waar slaat het toestel de back up dan? Zie hem geen verbinding maken met een sever ofzo. Wordt dit misschien op een lokatie op de geheugenkaart of telefoon opgeslagen die tijdens de back up ongemoeid gelaten wordt? En hoe zit het met bijvoorbeeld beautiful widget? Kan ik die gewoon weer opnieuw downloaden?

Bewerkt (29 december 2010 19:46)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 december 2010
  • 20:23

fluitekamper;74660
Ok, maar waar slaat het toestel de back up dan? Zie hem geen verbinding maken met een sever ofzo. Wordt dit misschien op een lokatie op de geheugenkaart of telefoon opgeslagen die tijdens de back up ongemoeid gelaten wordt? En hoe zit het met bijvoorbeeld beautiful widget? Kan ik die gewoon weer opnieuw downloaden?
Als je de zelfde Market account op 2.1 gebruikt kan je BW gewoon downloaden. Backups komen op je M-SD kaart.

Bewerkt (29 december 2010 20:23)
Obiku

Obiku

  • Lid sinds 16 juni 2010
  • Berichten 344
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 december 2010
  • 20:25

Bekijk eventueel ook het filmpje hier: Sony Ericsson Xperia X10 2.1-update is ook hier van start | Androidworld

Bewerkt (29 december 2010 20:25)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 december 2010
  • 09:01

fluitekamper;74660
Ok, maar waar slaat het toestel de back up dan? Zie hem geen verbinding maken met een sever ofzo. Wordt dit misschien op een lokatie op de geheugenkaart of telefoon opgeslagen die tijdens de back up ongemoeid gelaten wordt? En hoe zit het met bijvoorbeeld beautiful widget? Kan ik die gewoon weer opnieuw downloaden?

Waarom zou die contact gaan maken met een server nou ja goed.

Hij maakt de backup op de geheugenkaart erg logisch ook eigenlijk, Als je dan geupdate heb open je het update programma weer en dan zeg je backup terug zetten of restore backup.

En je applicaties die je heb gratis of betaald kan je gewoon weer downloaden uit de market.

Bewerkt (30 december 2010 09:01)
MRDB

MRDB

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 154
  • Reputatie 0
  • #7
  • 9 maart 2011
  • 21:34

bij punt 3. update gaat hij niet verder maar komt weer bij 1.

Bewerkt (9 maart 2011 21:34)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 maart 2011
  • 11:16

Ik snap je niet wat bedoel je ?

Bewerkt (11 maart 2011 11:16)
MRDB

MRDB

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 154
  • Reputatie 0
  • #9
  • 12 maart 2011
  • 19:36

hij gaat dan automatische weer op nieuw beginnen, dus gaat niet verder

Bewerkt (12 maart 2011 19:36)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren