Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ma'in

ma'in

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 83
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 december 2010
  • 22:07

Met enige regelmaat (2 x per minuut) verschijnt in de status balk het synchronisatie icoontje. Ik heb werkelijk geen idee wat er wordt gesynchroniseerd. Bij de instellingen heb ik synchronisatie uitgezet.
Toch zou ik graag willen weten wat er wordt gesynchroniseerd en hoe ik dat dan toch nog kan uitzetten? Iemand een idee?

Bewerkt (9 december 2010 22:07)
Shifty

Shifty

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 331
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 december 2010
  • 08:24

Er kunnen verschillende dingen gesynchroniseerd worden, bijv. je agenda / google mail / exchange mail / etc. Heb je ook het synchroniseren icoontje uitstaat in de energiebesparing balk? naast het zonnetje..

Bewerkt (10 december 2010 08:24)
ma'in

ma'in

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 83
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 december 2010
  • 12:39

Shifty;67322
Er kunnen verschillende dingen gesynchroniseerd worden, bijv. je agenda / google mail / exchange mail / etc. Heb je ook het synchroniseren icoontje uitstaat in de energiebesparing balk? naast het zonnetje..

Ja deze staat uit.

Bewerkt (14 december 2010 12:39)
Shifty

Shifty

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 331
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 december 2010
  • 12:53

Heb je ook niet een app geïnstalleerd die synchroniseert?

Bewerkt (14 december 2010 12:53)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 december 2010
  • 13:20

Kijk eens onder Instellingen, accounts en synchronisatie, of daar onderaan zaken toch aan staan. Een groen icoontje ofzo?
Ik weet trouwens niet of de nieuwe optie in de Market, om updates automatisch te installeren, misschien de oorzaak kan zijn?

Bewerkt (14 december 2010 13:20)
ma'in

ma'in

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 83
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 december 2010
  • 16:19

Alles wat uit kon staan stond uit. Ik heb inmiddels de installatie hersteld, apps terug gezet ed, en zie daar: weg probleem.

Bewerkt (14 december 2010 16:19)
AndreZ

AndreZ

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 december 2010
  • 12:44

Maybe in het juiste topic maar het gaat toch over synchroniseren, ik ga volgende week op vakantie (buiten EU) en zit met het punt synchroniseren… aangezien internet / data buiten je bundel om gaat als je niet in NL bent gaat het je leuk geld kosten…
De x10 controleert je agenda / twitter / hyves / facebook en natuurlijk timescape enz..en op de achtergrond word er ook vast nog wel het een en ander aan data verbruikt.

Hoe doen jullie dit? Oude telefoon mee?

Bewerkt (15 december 2010 12:44)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #8
  • 15 december 2010
  • 15:05

AndreZ;69415
Maybe in het juiste topic maar het gaat toch over synchroniseren, ik ga volgende week op vakantie (buiten EU) en zit met het punt synchroniseren… aangezien internet / data buiten je bundel om gaat als je niet in NL bent gaat het je leuk geld kosten…
De x10 controleert je agenda / twitter / hyves / facebook en natuurlijk timescape enz..en op de achtergrond word er ook vast nog wel het een en ander aan data verbruikt.

Hoe doen jullie dit? Oude telefoon mee?

Je kan dat sychroniseren dus uit zetten dan heb je dus ook geen data verbruik, Ik heb altijd me eigen mobiel met abbo mee genomen nooit extra kosten gemaakt op een paar smsjes en paar keer bellen na.

Bewerkt (15 december 2010 15:05)
Shifty

Shifty

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 331
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 december 2010
  • 15:26

Instellingen > draadloos > mobiele netwerken > dataverkeer uitzetten

Bewerkt (15 december 2010 15:26)
ma'in

ma'in

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 83
  • Reputatie 0
  • #10
  • 15 december 2010
  • 21:44

AndreZ;69415
Maybe in het juiste topic maar het gaat toch over synchroniseren, ik ga volgende week op vakantie (buiten EU) en zit met het punt synchroniseren… aangezien internet / data buiten je bundel om gaat als je niet in NL bent gaat het je leuk geld kosten…
De x10 controleert je agenda / twitter / hyves / facebook en natuurlijk timescape enz..en op de achtergrond word er ook vast nog wel het een en ander aan data verbruikt.

Hoe doen jullie dit? Oude telefoon mee?

APNdroid installeren, gegevensroaming uitzetten en je krijgt geen kosten.

Bewerkt (15 december 2010 21:44)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren