Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

RensW

RensW

  • Lid sinds 20 september 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 september 2011
  • 18:39

Beste,

Vandaag is mijn carkit (Parrot CK3100) in mijn auto gebouwd en natuurlijk moet je die dan meteen even uitproberen.
Alles werkt, contacten worden gesynchroniseerd en ik kan bellen.
Heb echter 1 klein proleem.

Wanneer mijn telefoon verbonden is met de carkit krijg ik de melding dat er toestemming gevraagd word om het telefoonboek met de carkit te synchroniseren.
Is natuurlijk wel zo handig dus die toestemming krijgen de telefoon + carkit van me.
Meteen dat vinkje aangezet dat ie het moet onthouden en dus de volgende keer ook weer synchroniseerd.
Dit vinkje word echter niet onthouden, wanneer ik uitstap en even later weer verbinding maak moet ik weer toestemming geven ondanks het vinkje.

Kan iemand me misschien uitleggen hoe ik er voor kan zorgen dat ik deze melding niet meer krijg en dat het telefoonboek automatisch word gesynchroniseerd?

Alvast bedankt.

Rens

Bewerkt (20 september 2011 18:39)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren