Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ptuku

ptuku

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 augustus 2011
  • 16:17

Beste forum,

Ik heb sinds vorige week een SE Xperia Arc in handen. Heb toen dus gelijk de vijf startschermen proberen op te vullen met widgets. Er is toen iets gebeurd waardoor de YouTube widget is vastgelopen (de eerste en laatste keer dat dat is gebeurd) en van het scherm is verdwenen. Ik dacht; dan maar iets anders op die plek plaatsen, maar iedere keer als ik iets wil slepen naar het gebied waar de youtube app is gecrasht, wordt de normaal groene kleur achter de widget of shortcut (rood als het boven de prullenbak zweeft) grijs.

Ik heb er op dit moment geen afbeelding van. Heb geprobeerd om op te zoeken hoe de Xperia Arc screenshots kan maken, maar dat bleek ook weer een ingewikkeld verhaal te zijn… tips daarvoor zijn ook welkom.

Maar om de locatie van het probleem wat beter te beschrijven; het bevindt zich in het tweede startscherm van links en de onderste rij (de rij boven de vaste shortcuts) is niet meer te gebruiken.

Ik bedacht dat er ergens wel er een reset knop zou kunnen zijn voor het startscherm, maar daar heb ik tevergeefs niks over kunnen vinden. Nu lijkt me een master reset een beetje overdreven en daarom vraag ik om jullie advies :p

Bewerkt (24 augustus 2011 16:17)
kossie12

kossie12

  • Lid sinds 10 februari 2011
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 augustus 2011
  • 18:39

Ik heb het zelfde probleem. Ben daarom over gegaan op zeam launcher, ik kon het probleem ook niet fixen. Ik zou graag terug willen naar de arc launcher maar vind het er te lelijk uitzien met dat 1x4 gat tussen de andere icoontjes

Sent from my LT15i using Tapatalk

Bewerkt (24 augustus 2011 18:39)
ptuku

ptuku

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 augustus 2011
  • 22:35

Op dit moment vind ik het niet zo heel erg dat ik een rij niet kan gebruiken, maar ik wil er op z'n minst iets aan doen :p zou een nieuwe skin helpen? of moet ik echt met software gaan rommelen om het te fixen?

Ik weet eigenlijk niet eens wat nou de precieze oorzaak van dit probleem is..

Bewerkt (24 augustus 2011 22:35)
kossie12

kossie12

  • Lid sinds 10 februari 2011
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #4
  • 25 augustus 2011
  • 18:36

Wat bedoel je met een andere skin?

Sent from my LT15i using Tapatalk

Bewerkt (25 augustus 2011 18:36)
ptuku

ptuku

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 25 augustus 2011
  • 18:38

een thema die de menu's een ander uiterlijk geeft

Bewerkt (25 augustus 2011 18:38)
kossie12

kossie12

  • Lid sinds 10 februari 2011
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #6
  • 25 augustus 2011
  • 18:39

Zoals?
Ik heb hier geen ervaring mee maar zou het wel een keer willen proberen.

Sent from my LT15i using Tapatalk

Bewerkt (25 augustus 2011 18:39)
ptuku

ptuku

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 25 augustus 2011
  • 18:54

Het ziet er wel gelikt uit imo, al helemaal in combinatie met mijn midnight blue Xperia arc



leidt naar de app in de market

Bewerkt (25 augustus 2011 18:54)
kossie12

kossie12

  • Lid sinds 10 februari 2011
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #8
  • 25 augustus 2011
  • 19:10

Ziet er zeker mooi uit maar kost geld daar begin ik liever niet aan als ik niet zeker weet of het werkt

Sent from my LT15i using Tapatalk

Bewerkt (25 augustus 2011 19:10)
ptuku

ptuku

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #9
  • 25 augustus 2011
  • 19:19

Dan zal ik posten of het werkt of niet nadat ik het geprobeerd heb.
Op dit moment moet ik nog zien uit te vogelen hoe ik het best kan betalen zonder credit card :p

Andere oplossingen zijn ondertussen welkom

Bewerkt (25 augustus 2011 19:19)
kossie12

kossie12

  • Lid sinds 10 februari 2011
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #10
  • 25 augustus 2011
  • 19:27

Als je hebt betaald zou je dan willen vermelden op welke manier je hebt betaald? Ik bezit namelijk ook geen credit card

Sent from my LT15i using Tapatalk

Bewerkt (25 augustus 2011 19:27)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren