Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 879
  • Reputatie 40
  • #1
  • 28 maart 2016
  • 19:59

AdAway laat zich niet installeren op de Nexus 10 ondanks dat hij geroot is.
Wie weet wat ik moet doen?

Groetjes

GerKuijn

GerKuijn

  • Lid sinds 01 december 2015
  • Berichten 1053
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 maart 2016
  • 21:21

welke link gebruikte je?

GerKuijn

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #3
  • 28 maart 2016
  • 22:18

heb je onbekende bronnen aanstaan?
probeer eens adaway host files te flashen.net zelf die zip gevonden.


https://app.box.com/s/9xlsh70rfobp184nieheyto6ivj9xfmt

edit:zelf niet getest.

Bewerkt (28 maart 2016 22:42) | Bewerkt via Tapatalk/Androidworld Reader
master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 879
  • Reputatie 40
  • #4
  • 29 maart 2016
  • 08:12

Hi Angelo, ik had die laatste van jou op mijn S7 gebruikt een tijdje terug, weet je nog in de S7 sectie.

Toen die goed werkte heb ik deze meteen geporbeerd in de Nexus maar daar krijg ik steeds meldingen dat hij het niet goed kan installeren en dan probeer ik andere mappen aan te geven maar ook dat werkt niet.

Onbekende bronnen staat aan.

Groetjes

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #5
  • 29 maart 2016
  • 10:50

weet ik nog.probeer even een oudere versie?

master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 879
  • Reputatie 40
  • #6
  • 29 maart 2016
  • 17:07

Hij installeert wel maar als je de app wil gebruiken start hij ook en is bezig maar op het end krijg je de melding dat er niet genoeg ruimte is.

Groetjes

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #7
  • 29 maart 2016
  • 17:16

probeer even een app of 2 te verwijderen en opnieuw te proberen.al wa rondgekeken ook maar vind nie direct oplossing.buiten die zip van adaway om te flashen.

master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 879
  • Reputatie 40
  • #8
  • 29 maart 2016
  • 17:24

Het schijnt een bug te zijn want er staat niet veel op namelijk.

Groetjes

master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 879
  • Reputatie 40
  • #9
  • 29 maart 2016
  • 17:44

Ik heb nu verwijst naar in de settings naar host/host en nu doet hij het, yeahh. Ik heb de gene die jij mij toen gestuurd had voor de S7 gebruikt.

Groetjes

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #10
  • 29 maart 2016
  • 18:43

mooi dat het toch gelukt is.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren