Naar content
Nieuwste apps
  • live.ly - live video streaming

  • Bohemian Rhapsody Experience

  • MINIMALIST WALLPAPERS

  • Typist: A Quick Typing Test ++

  • Quiet for Gmail

Nieuwste games
  • Fired Up

  • Radar Warfare

  • Zombie Derby 2

  • Frost

  • PetWorld: WildLife Africa

Nieuwste smartphones
  • Huawei Y6II Compact

  • ZTE Axon 7

  • Motorola Moto Z Play

  • Sony Xperia XZ

  • Sony Xperia X Compact

Nieuwste tablets
  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #1
  • 23-09-2009
  • 16:39

Mijn colega heeft deze week een galaxy gehaald.
Leuk toestel!

Accu ging eerst wel erg snel leeg in vergelijking met mijn G1
Ik had al voor hem Power manager en advanced task killer voor hem geïnstalleerd maar dit werkt nog niet echt super.

Die samsung zou een betere accu moeten hebben dan de G1 dus ook langer mee moeten gaan dacht ik…
Voor dat hij naar het werk ging accu lader eruit. Op het werk aangekomen (uurtje later) al gezakt naar 60 % terwijl er weinig gedaan was.

daarna maar Task manager geïnstalleerd en dat hielp ongelooflijk!! Nu ging de accu ineens veel langer mee. Volgende dag. eind van de dag nog 70% over…

Dat zon programma zon verschil kan maken.

Zelf ook draaien trouwens. kan nu ruim 2 dagen met de accu doen en regelmatig zit ik te navigeren naar een klant of te internetten via WIFI of GPRS en dit zonder tussentijds opladen…

Maar het ging over de samsung….
Weten jullie of je kan veranderen met welke knop je de telefoon kan ontgrendelen?? Met de G1 doe je dan met menu. Met de samsung moet je een tijdje op de speciale ontgrendelknop blijven drukken die naast de camera knop zit. dit is best lastig. Als iemand dit weet zou dat erg mooi zijn.

Bewerkt (22-04-2013 12:12)
jampanees

jampanees

  • Lid sinds 10 augustus 2009
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24-09-2009
  • 12:56

Je collega zou met een partoon de toestel blokering op kunnen heffen.

Ga naar instelling–> beveiliging en locatie–> ontgrendelingspatroon scherm–> ontgrendelingspatroon kiezen.

Hier kies je jouw eigen patroon om je scherm van de blokering af te halen.
kwa tijd los je er niet veel me op, maar het is wel een leuke gezicht om een patroon te kiezen ipv het knopje.

Bewerkt (22-04-2013 12:13)
arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24-09-2009
  • 13:19

Ja dat is daarna pas…
Maar om de telefoon zover te krijgen moet hij dus even op die knop drukken. Net zoals wij met de HTC's op menu moeten drukken om daar te komen.

Blijkbaar kun je dus instellen welke knop je wil gebruiken om de telefoon te ontgrendelen (om daarna dus bij dat patroon te komen)

Hij wil ook graag dat dat met menu kan en niet dat je eerst een paar sec. een knop ingedrukt moet houden.

Bewerkt (22-04-2013 12:13)
jULEZ

jULEZ

  • Lid sinds 20 september 2009
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24-09-2009
  • 23:02

Volgens mij kan je daar niks aan veranderen helaas …

Bewerkt (22-04-2013 12:13)
dhr-x

dhr-x

  • Lid sinds 21 oktober 2009
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21-10-2009
  • 14:07

Ik heb een vraag als ik in market wil kome of erges anders dan krijg ik ‘' Kan geen betrouwbare gegevensverbinding met de server tot stand brenge…..’' wat moe ik doen en wat de ikkkkkverkeed

Alvast hartelijk dank groetjes dhr-x

Bewerkt (22-04-2013 12:13)
gizzy69

gizzy69

  • Lid sinds 09 november 2009
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 09-11-2009
  • 21:00

ik heb een samsung galaxy i7500.
Maar ik zou graag een azerty toetsenbord erop willen of een gewoon toetsenbord bv: 1abc 2cde 3efg …
nu staat er qwerty op en dat vind ik onhandig.
kan iemand mij hiermee helpen waar ik dit kan downloaden of instaleren?

mvg

Bewerkt (22-04-2013 12:14)
vlenselink

vlenselink

  • Lid sinds 19 november 2009
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19-11-2009
  • 12:23

Weet iemand hoe ik van Gmail adres kan wijzigen in het automatisch ophalen van Gmail bij de Samsung Galaxy?

Bewerkt (22-04-2013 12:14)
Erik_Stout

Erik_Stout

  • Lid sinds 23 november 2009
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #8
  • 23-11-2009
  • 13:08

Heer -X

Het is belangrijk dat je datum en tijd goed staan. anders zijn je certificaten niet geldig. Dit is zo geregeld om de ewigdurende trail tegen te gaan :-)

Bewerkt (22-04-2013 12:15)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren