Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

xenix

xenix

  • Lid sinds 24 december 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 december 2010
  • 22:09

Vandaag dit mooie ding aangeschaft maar wellicht een vreemde vraag.
In de handleiding staat dat ik bij de eerste keer opstarten gewoon de stappen moet volgen. Alles wat ik krijg is echter een bericht dat er geen sim geplaatst is. Volgens de verkoper ko ik hem ook gebruiken zonder sim daar ik hem niet voor telefoon maar vooral als fotoviewer en wifi station wil gebruiken. Wie weet of ik echt een sim moet plaatsen?
Lijkt me lastig daar die gewoon in mijn telefoon zit.

Bewerkt (24 december 2010 22:09)
MarcovKesteren

MarcovKesteren

  • Lid sinds 16 november 2010
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 december 2010
  • 23:42

Kun je niet gewoon op Skip, Cancel of Annuleren of whateverthefuck er ook staat klikken als ie dat vraagt? Dat kan met mijn Galaxy S wel namelijk.

Bewerkt (24 december 2010 23:42)
tony66xx

tony66xx

  • Lid sinds 29 april 2010
  • Berichten 320
  • Reputatie 0
  • #3
  • 25 december 2010
  • 01:12

heb de tab ook sinds gister maar heb hem nog niet aan gehad nog geen tijd gehad maar wilde hem ook eerst opstarten zonder sim.
bedankt voor je tip dan stop ik de eerste keer mijn sim er maar in om alle menu's af te werken.
en als alles ingesteld is wil ik hem toch ook wel zonder sim gebruiken.
is je tab simlock vrij of zit er een abo bij?
ik bedoel istie provider branded als je hem met een mobile abonement hebt gekocht dan kan ik me voorstellen dattie om een simkaart vraagt van je provider omdat de tablets van een provider dus bewerkt zijn.
je hebt namelijk ook verschillende gebruiks handleidingen namelijk voor simlock vrije toestellen en apparte handleidingen voor bv t-mobile enz.kijk maar eens op de site van samsung bij gebruikers handleidingen.
die van mij is simlock vrij als ik er mee aan de gang ga laat ik het je wel weten oftie bij mij ook naar de simkaart vraagt maar dat wordt denk ik na eerste kerstdag want ik heb mijn vrouw beloofd om hem niet mee te nemen naar mijn schoonouders ivm dat ze dan de hele dag niks meer aan me hebben. haha succes ermee de grtjes

Bewerkt (25 december 2010 01:12)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #4
  • 25 december 2010
  • 06:50

Ik weet nu niet of er echt een sim in moet om te werken omdat ik deze er zowiezo direct had ingestopt.
Maar in Belgie zijn deze zeker simlockvrij. Voor Nederland weet ik het niet.

@tony66xx , branded heeft niet altijd iets te maken met een simlock hebben.

Bewerkt (25 december 2010 06:50)
xenix

xenix

  • Lid sinds 24 december 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 25 december 2010
  • 10:03

Bedankt mensen. Inmiddels ben ik er volgens mij wel uit. Eerst de sim van mijn lphone er in gedaan waarna ik alle instellingen kon doorlopen. Daarna kon ik hem ook zonder sim opstarten en gebruiken. Wel erg vreemd maar ben al lang blij. Hij is simlock vrjj want heb gswoon los toestel gekocht. Nu nog zien of ik het toetsenbord nog wat kan vergroten. Ik typ er nl wel erg vaak naast:-)

Bewerkt (25 december 2010 10:03)
redbeard01

redbeard01

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #6
  • 25 december 2010
  • 10:06

Heb hem gewoon de eerste keer zonder sim opgestart, geen enkel probleem. Je ken alleen niet bellen he..etc… maar verder deed hij het gewoon.

Bewerkt (25 december 2010 10:06)
prootje

prootje

  • Lid sinds 29 december 2010
  • Berichten 15
  • Reputatie 0
  • #7
  • 29 december 2010
  • 12:13

Hier ook geen sim en dat heeft tot nu toe ook helemaal geen problemen gegeven!

Bewerkt (29 december 2010 12:13)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren