Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

kollie

kollie

  • Lid sinds 12 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 april 2015
  • 08:39

Hallo,

Mijn Tab 3 7.0 draait op Android 4.4.2 (buildnummer KOT49H.T210XXBNI1).
Nu geeft software update aan dat er een nieuwe update beschikbaar is.
Als ik deze installeer stopt hij na 31% (het Android-icoontje valt dan om) en start hij opnieuw op.

Ook Kies 3 en Smart Switch geven een update aan maar installeren hem niet. Smart Switch vraagt ook om het juiste stuurprogramma te installeren maar dat gaat toch automatisch?

Weet iemand of dit een belangrijke update is en hoe ik hem wel kan installeren?


Bedankt.

kollie

kollie

  • Lid sinds 12 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #2
  • 25 april 2015
  • 08:23

Niemand?

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #3
  • 25 april 2015
  • 08:48

4.4.2 is volgens mij de laatste versie die voor deze tab is uitgebracht. Zal dus een bugfix oid zijn…

kollie

kollie

  • Lid sinds 12 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 mei 2015
  • 11:38

Ok, lijkt me een vreemde bug, maar zou kunnen inderdaad.

eznem

eznem

  • Lid sinds 20 mei 2015
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 mei 2015
  • 13:39

Ik heb hetzelfde probleem afgelopen week bij hetzelfde toestel (buildnummer KOT49H.T210XXBNI1).
Ook bij hetzelfde percentage loopt hij vast.
Rare is dat een tweede TAb3 7.0 die ik heb heb hier geen moeite mee heeft echter heeft deze een ander buildnummer (die ik nu even niet bij de hand heb). Een fabrieksherstel heeft geen oplossing gebracht.
Ik hoor ook graag of iemand anders dit heeft kunnen opossen en hoe…

kollie

kollie

  • Lid sinds 12 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #6
  • 20 mei 2015
  • 17:37

Bij mij is het ook nog niet gelukt/verholpen.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren