Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

spaansebrabander

spaansebrabander

  • Lid sinds 08 augustus 2012
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 juni 2014
  • 10:16

Hoe kan ik op mijn tab2 een screendump maken en waar vind ik deze dan. Ik lees aan/uitknop en geluid laag, maar ik vind dan nergens een screendumo.

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #2
  • 21 juni 2014
  • 15:09

Volgens mij in de map pictures/screenshots.

spaansebrabander

spaansebrabander

  • Lid sinds 08 augustus 2012
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 juni 2014
  • 08:33

Dat zou best weleens kunnen, maar hoe maak ik er een

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #4
  • 23 juni 2014
  • 08:38

Ik heb zelf een HTC maar volgens mij de power knop plus volume down tegelijkertijd indrukken en wachten totdat het screenshot gemaakt is.

Bewerkt (23 juni 2014 08:41)
spaansebrabander

spaansebrabander

  • Lid sinds 08 augustus 2012
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 juni 2014
  • 09:11

Het is voor elk type tablet anders, ook is het belangrijk welke software er op staat. Toen ik het tablet pas had, was er een speciale (in mijn optie onnodige) knop voor dumpscreens.

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #6
  • 24 juni 2014
  • 09:44



Misschien zou je een appje zoals screenshotkunnen gebruiken als je het niet kunt vinden.

Bewerkt (24 juni 2014 09:46)
spaansebrabander

spaansebrabander

  • Lid sinds 08 augustus 2012
  • Berichten 46
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 juni 2014
  • 08:32

Ook die appjes vragen een methode om een screendump te maken. Toen ik de tab2 net had, was een van de drie onderste knoppen speciaal voor screendumps. Dat is veranderd met de update

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #8
  • 26 juni 2014
  • 09:35

Volume omhoog en de power knop tegelijkertijd indrukken voor een seconde of twee dan.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren