Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

xrage

xrage

  • Lid sinds 19 december 2010
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 februari 2013
  • 15:22

Lo :) vraagje hem galaxy tab 2 7". Nu valt hij heel soms vanzelf uit, en moet waarschijnlijk terug, maar jullie raden het al staat cyanogen op en is geroot, maar kan niet ergens vinden hoe ik hem kan unrooten en weer terug naar stock te gaan. Kan Iemand aub helpen ?

Bewerkt (21 mei 2013 13:48)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 februari 2013
  • 15:25

Ga even naar [URL="http://www.sammobile.com/"]Sammobile[/URL]. Daar kan je dan de stock downloaden en flashen. Advies: Je onderwerp even veranderen.

Bewerkt (21 mei 2013 13:48)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

xrage

xrage

  • Lid sinds 19 december 2010
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 februari 2013
  • 16:00

oke en dan is hij gelijk unroot ? :P en gewoon flashen via cwm ? enig idee ? :) en is onderwerp zo beter ? [COLOR="silver"][center]---------- Update van bericht ----------[/center][/COLOR] iemand aub ? :) Mijn accu klopt soms ook niet met wat er aangegeven word, hij gaf bijv. aan dat hij 95% vol zit, maar ik weet zeker dat hij dat niet zit. Is daar ook iets aan te doen zelf ?? of moet hij echt terug?

Bewerkt (21 mei 2013 13:48)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #4
  • 26 februari 2013
  • 16:17

Als je een firmware bij Sammobile vandaan haalt moet je die flashen met Odin (of Heimdall), dan ben je meteen weer unrooted. En, ik weet niet of dat bij een tab kan,maar misschien je batterij (her)calibreren, probeer dat te vinden in de instellingen of eventueel in de recovery.

Bewerkt (21 mei 2013 13:48)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Rob3rt

Rob3rt

  • Lid sinds 21 december 2012
  • Berichten 72
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 februari 2013
  • 16:29

Van tevoren zou ik ook even de flash counter resetten, anders heb je kans dat een eventuele reparatie niet onder garantie valt. Even zoeken op [I]Triangle Away[/I]. Het opnieuw installeren van de stock firmware verandert naar mijn weten niets aan die counter.

Bewerkt (21 mei 2013 13:48)
xrage

xrage

  • Lid sinds 19 december 2010
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 februari 2013
  • 16:55

ja triangle had ik al gebruikt :) oke thanx lui, hier kan ik wat mee !! super :)

Bewerkt (21 mei 2013 13:48)
xrage

xrage

  • Lid sinds 19 december 2010
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 februari 2013
  • 14:36

in odin nog wat speciaals aan zetten ?? en alleen de rom flashen is genoeg ? P3110XXCLK7_P3110PHNCLK1_HOME.tar.md5 deze heb ik nu, das dus genoeg ? :P Rooten is makkelijk :) hahaha

Bewerkt (21 mei 2013 13:49)
Quality

Quality

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #8
  • 27 februari 2013
  • 14:39

alleen de rom is voldoende + pit.

Edit : P3110XXCLK7_P3110PHNCLK1_HOME.tar.md5 hoort in PDA vak.

Bewerkt (21 mei 2013 13:49)
xrage

xrage

  • Lid sinds 19 december 2010
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #9
  • 27 februari 2013
  • 14:43

uhhh pit is die noodzakelijk en die haal ik ook bij samsung vandaan ? ? :) en verder niks aanvinken bij odin ? sorry als ik lastig ben

Bewerkt (21 mei 2013 13:49)
Quality

Quality

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #10
  • 27 februari 2013
  • 14:54

Sorry ik zie dat je alleen : P3110XXCLK7_P3110PHNCLK1_HOME.tar.md5 hebt, gooi deze in de pda en auto reboot + f reset time moet aangevinkt staan. en flashen.

Bewerkt (21 mei 2013 13:49)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren