Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Yinna

Yinna

  • Lid sinds 08 juli 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 juli 2012
  • 11:59

Hallo allemaal,
Ik heb al een paar maanden de samsung galaxy tab 2 7.0 P3110. Ik heb hem ook geroot. Daarnaast heb ik ook de clockworkMod recovery geïnstalleerd.

Mijn probleem is nu dat ik sinds gisteren geen app's meer kan openen. Zodra ik een app open dan krijg ik een melding: …is gestopt. zelfs het toetsenbord, google zoeken en de playstore crashen. Ik heb ook Fix Permissions via ClockworkMod recovery geprobeerd maar dat helpt ook niet.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?
Alvast bedankt :-*.

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6015
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 8 juli 2012
  • 12:38

het enige wat in mij opkomt is een fabriekreset uitvoeren..

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #3
  • 8 juli 2012
  • 12:49

Probeer eerst of je alleen je dalvik cache kan wipen en de rest ongemoeid laten.

Bewerkt (24 april 2013 15:10)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Yinna

Yinna

  • Lid sinds 08 juli 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 juli 2012
  • 12:53

nanders;319372
het enige wat in mij opkomt is een fabriekreset uitvoeren..

Bedankt, mijn systeem werkt weer zo goed als nieuw!

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
eejeewee

eejeewee

  • Lid sinds 03 februari 2011
  • Berichten 167
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 juli 2012
  • 13:50

Volgende keer kun je wellicht beter een nandroid backup maken. Dat weer terug zetten kost je een stuk minder tijd.

Bewerkt (24 april 2013 15:10)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren