Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Rajiv

Rajiv

  • Lid sinds 19 januari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 juli 2012
  • 00:25

Taakbeheer zegt dat ik naar 687 mb ram heb, terwijl deze tab 1 gig hoort te hebben.
Ik heb het nu 3 maanden aangezien, maar nu is de lag van het toestel toch wel heel irritant.
Ik was van plan om Cynogen mod 9 erop te installeren en te kijken of het daarna klopte, maar dit schend mijn garantie.
Is dit een fabricatie fout waarmee ik terug kan gaan?

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
redmaner

redmaner

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 2787
  • Reputatie 10
  • #2
  • 7 juli 2012
  • 00:34

Dit is geen fabricatiefout! Het is nooit exact 1gb of 512mb ect. Het is altijd minder

Bewerkt (24 april 2013 15:10)

Android hacker / MIUI vertaler:
Xiaomi Mi2 / Motorola Xoom

beast

beast

  • Lid sinds 09 september 2011
  • Berichten 640
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 juli 2012
  • 01:37

Zet cm9 maar erop dan is die lag ook weg. Welcome in the real world of android

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
Rajiv

Rajiv

  • Lid sinds 19 januari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 juli 2012
  • 10:57

Bedankt voor de reacties, ga het nu flashen.

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
beast

beast

  • Lid sinds 09 september 2011
  • Berichten 640
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 juli 2012
  • 11:22

Rajiv;319074
Bedankt voor de reacties, ga het nu flashen.

Wereld van verschil

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
Rajiv

Rajiv

  • Lid sinds 19 januari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #6
  • 7 juli 2012
  • 13:11

Maar 300 mb minder is toch wel erg veel

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
beast

beast

  • Lid sinds 09 september 2011
  • Berichten 640
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 juli 2012
  • 13:48

Rajiv;319114
Maar 300 mb minder is toch wel erg veel

Ik ben in het bezit van een s1 en die heeft 500Mb. Bij schoon schip heb ik ingeveer 200Mb over. Meer als genoeg. Het is gwn het systeem dat wat ram vreet. In jouw geval van 1Ghz meen ik naar 700Mb, meer als zat.
Heb je nu CM9 erop staan?

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
eejeewee

eejeewee

  • Lid sinds 03 februari 2011
  • Berichten 167
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 juli 2012
  • 14:33

Die 687 heb ik ook, zowel bij aanschaf als na installatie van cm9. Wellicht wordt een deel door drivers oid gebruikt. Mijn sgs heeft officieel 512 MB en daar zie je zo'n 340 van terug; dat zijn ongeveer dezelfde verhoudingen.

Ik heb trouwens nog niet echt meegemaakt dat die 687 ook helemaal gebruikt worden, dus het lijkt best voldoende. Voor de ondervonden lag zou ik dan ook naar andere oorzaken en oplossingen kijken. Wellicht dat een bepaalde app de boosdoener is. Zo niet, dan zou ik een custom rom overwegen.

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
Rajiv

Rajiv

  • Lid sinds 19 januari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #9
  • 8 juli 2012
  • 11:04

Ik ben dus vastgelopen bij het flashen van cm9, kreeg een status 7 error.
Eejeewee , hoe heb jij dit gedaan?

Bewerkt (24 april 2013 15:10)
eejeewee

eejeewee

  • Lid sinds 03 februari 2011
  • Berichten 167
  • Reputatie 0
  • #10
  • 8 juli 2012
  • 13:47

Rajiv;319340
Ik ben dus vastgelopen bij het flashen van cm9, kreeg een status 7 error.
Eejeewee , hoe heb jij dit gedaan?

Eerst geroot en vervolgens deze aanwijzingen gevolgd: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722099

Bewerkt (24 april 2013 15:10)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren