Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Jay_Snake

Jay_Snake

  • Lid sinds 18 augustus 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27 september 2010
  • 08:32

Ik heb een probleempje met mijn spica. Hij draait op 2.1, I570EXXJE4.

Ik kan geen MMS versturen, hij blijft dan de hele tijd op “verzenden” vast staan. Ik heb tele2 en heb op hun site de MMS instellingen opgezocht: Tele2 - Samsung - I5700 Galaxy Spica - MMS. Het gekke is dat als ik deze instellingen volg de APN niet in de lijst komt. Zet ik het MNC op de aangegeven 16, dan komt hij dus niet in de lijst. Zet ik MNC op 02 (zoals hij standaard staat) dan verschijnt hij wel in de APN, maar bij 't versturen van een MMS gebeurd er dus niets.

De vraag is nu heeft iemand hier toevallig tele2 icm met een Spica en kan hij/zij MMS versturen. Zo ja, kan iemand vertellen wat dan de instellingen zijn?


Ps. Volgens de tele2 site zou de internet APN ook op MNC 16 moeten staan, maar dan komt de APN ook niet in de lijst te staan. Met MNC 02 wel en dan werkt het internet ook gewoon prima.

Bewerkt (27 september 2010 08:32)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #2
  • 27 september 2010
  • 16:21

Probeer eens een verschillende apn voor mms en internet. en als je de app apndroid gebruikt, zet die dan eventjes aan.

Bewerkt (27 september 2010 16:21)
Jay_Snake

Jay_Snake

  • Lid sinds 18 augustus 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 september 2010
  • 20:52

Verschillende APN's al geprobeerd en apndroid heb ik wel, maar die laat wel alle verbindingen “aan”, alleen in het buitenland laat ik apndroid de verbindgen “uit” zetten

Bewerkt (27 september 2010 20:52)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #4
  • 28 september 2010
  • 16:55

Ga dan eens terug naar de winkel?

Bewerkt (28 september 2010 16:55)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren