Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Rut

Rut

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 augustus 2010
  • 13:46

Hallo,

Ik heb me rot gezocht op het internet en handleiding (RTFM). Is het mogelijk om het standaard menu aan te passen. ik heb er nu “Kiezer”, “Berichten”, “Contacten” en “Browser” staan. Graag zou ik die items kunnen aanpassen. Ik gebruik bijv Handcent en die zou ik in dat menu kwijt willen. Is dit mogelijk?

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 augustus 2010
  • 14:51

Rut, uit je post besluit ik dat je op 2.1 draait. Het is helaas niet mogelijk om die te veranderen. Wat je kan doen is Launcherpro downloaden, daar kan je ook een menu vanonder aanmaken, waar je kan kiezen wat je er zet.

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
prienstra

prienstra

  • Lid sinds 20 juni 2010
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 augustus 2010
  • 19:11

Bij mij is het wel mogelijk (ook 2.1). Open je menu, klik dan op het knopje links boven het wereldbolletje (met pijl omhoog) en klik op bewerken. Verschuif je menu waar enkele legen plekken zijn. Druk op bijvoorbeeld browser en houdt deze vast en sleep naar een lege plek. Nu kun je een ander pictogram op de lege plek op het menubalkje zetten.

Lukt het bij jou, laat dat even weten.

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 augustus 2010
  • 20:53

Nu je het zegt! Het werkt toch. Dank je.

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
Rut

Rut

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #5
  • 27 augustus 2010
  • 07:25

Dat is dé oplossing. Nu ben ik nog blijer met mijn Spica. Ik vond het al vreemd dat het niet mogelijk zou zijn. Nu nog maar één probleem zien op te lossen. Maar die staat in een ander draadje.

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #6
  • 27 augustus 2010
  • 08:45

Rut, welk is je ander topic? Ik vind enkel dat van Swype nog.

Bewerkt (22 april 2013 12:36)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren