Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Marco123

Marco123

  • Lid sinds 31 mei 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 juni 2010
  • 19:27

Wat zijn jullie ervaringen met de officiele 2.1 firmware?

Tot nu toe heb ik als enige minpunt de launcher (Pantheon) die veel geheugen en batterij
capaciteit vreet.
Hierdoor reageerd deze soms een beetje zompig.

Ik weet dat er alternatieven zijn die zonder root rechten te gebruiken zijn, zoals bijv. Helix.

Ik ben nog op zoek en laat het weten welke het best is naar mijn mening en welke zaken je hierdoor mist c.q. terug krijgt.

Bewerkt (22 april 2013 12:26)
npj0808

npj0808

  • Lid sinds 07 februari 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 juni 2010
  • 12:12

Ik heb zojuist mijn Spica voorzien van firmware i570eddjb2, maar heb geen 3g/edge verbinding meer. Hoe krijg ik deze weer aan ??

Apndroid helpt ook niet !!

Alvast bedank !!

Bewerkt (22 april 2013 12:26)
Marco123

Marco123

  • Lid sinds 31 mei 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 juni 2010
  • 13:37

Zelfde probleem had ik ook.
De APN settings van mijn provider werkten niet.

Onderstaande link heb ik gebruikt waarna alles weer naar behoren werkte!
http://www.androidworld.nl/android-wiki/android-tips-en-trucs/apn-settings/

Succes!

Bewerkt (22 april 2013 12:26)
consono

consono

  • Lid sinds 26 juni 2010
  • Berichten 246
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 juni 2010
  • 21:38

Sinds vandaag ben ik ook over op 2.1
Kan er nog niet veel over zeggen, maar alles lijkt wel goed te werken. Had eerst ook troubles met de APN, maar dankzij bovenstaande link werkt het nu weer.
Vanavond echter was de verbinding wel weg, maar na een reboot was deze weer terug. Hou het wel even in de gaten.

Edit: Toch wordt om de haverklap m'n APN eruit gegooid. De lijst met APN's is dan leeg! Alleen een reboot helpt dan om de lijst weer gevuld (en een werkende APN) te krijgen.

Heef het wellicht te maken met WiFi?

Bewerkt (22 april 2013 12:26)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #5
  • 27 juni 2010
  • 12:54

heeft iemand al ervaringen met de slide to unlock? kan je deze ook uitzetten en hetzelfde gebruiken als op de 1.5 door enkele tellen de unlock knop opzij in te duwen? want de slider vind ik maar stom

Bewerkt (22 april 2013 12:26)
consono

consono

  • Lid sinds 26 juni 2010
  • Berichten 246
  • Reputatie 0
  • #6
  • 27 juni 2010
  • 20:54

Op mijn toestel werkt dat nog steeds (ingedrukt houden voor unlock).
Heb geen idee waar dat in te stellen is.

Bewerkt (22 april 2013 12:26)
consono

consono

  • Lid sinds 26 juni 2010
  • Berichten 246
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 juni 2010
  • 20:55

Op mijn toestel werkt dat nog steeds (ingedrukt houden voor unlock).
Heb geen idee waar dat in te stellen is.

Bewerkt (22 april 2013 12:26)
consono

consono

  • Lid sinds 26 juni 2010
  • Berichten 246
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 juni 2010
  • 08:01

Ik blijf problemen houden met de APN's.
Om de haverklap is het lijstje leeg, geen verbinding en is de enige remedie opnieuw opstarten.
Zoals al eerder gezegd lijkt het op een probleem i.c.m. WiFi te zijn, want overdag op het werk nergens last van. Zodra ik thuis kom, neemt WiFi het over. Wanneer ik dan buiten het bereik van het netwerk kom, zou 3G het over moeten nemen, maar vaak is ‘ie dan verdwenen. We klooien verder…

Wat me overigens ook opvalt sinds 2.1 is dat de WiFi verbinding niet in de slaapstand gaat, terwijl de instelling ’WiFi-slaapstandbeleid' is ingesteld op ‘Wanneer scherm wordt uitgeschakeld’. Bij 1.5 werkte dit wel, bij het activeren van het scherm duurde het dan even voordat het WiFi-symbool verscheen. Bij 2.1 is het direct in beeld.

Bewerkt (22 april 2013 12:27)
maikelvds

maikelvds

  • Lid sinds 17 februari 2010
  • Berichten 303
  • Reputatie 0
  • #9
  • 29 juni 2010
  • 17:15

Xeno;25454
heeft iemand al ervaringen met de slide to unlock? kan je deze ook uitzetten en hetzelfde gebruiken als op de 1.5 door enkele tellen de unlock knop opzij in te duwen? want de slider vind ik maar stom
Die knop is ook kut! Werkt helft van de tijd niet bij mij…
Druk ik op ontgrendelen, vergrendeld ie weer…
Word echt beetje naar van deze telefoon!

Bewerkt (22 april 2013 12:27)
maikelvds

maikelvds

  • Lid sinds 17 februari 2010
  • Berichten 303
  • Reputatie 0
  • #10
  • 1 juli 2010
  • 19:09

consono;25406
Sinds vandaag ben ik ook over op 2.1
Kan er nog niet veel over zeggen, maar alles lijkt wel goed te werken. Had eerst ook troubles met de APN, maar dankzij bovenstaande link werkt het nu weer.
Vanavond echter was de verbinding wel weg, maar na een reboot was deze weer terug. Hou het wel even in de gaten.

Edit: Toch wordt om de haverklap m'n APN eruit gegooid. De lijst met APN's is dan leeg! Alleen een reboot helpt dan om de lijst weer gevuld (en een werkende APN) te krijgen.

Heef het wellicht te maken met WiFi?

Dat heb ik ook.. heb je het al opgelost?/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Bewerkt (22 april 2013 12:27)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren