Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

zorro123

zorro123

  • Lid sinds 22 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 juni 2010
  • 20:37

kan iemand mij vertellen hoe ik mijn spica moet instellen om via 3g of hsdpa een met ssl beveiligde site te openen?

Bewerkt (22 april 2013 12:25)
Marco123

Marco123

  • Lid sinds 31 mei 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 juni 2010
  • 23:09

@zorro123:
De manier waarop ik het doe is de browser te openen (kom je in het Google zoekscherm) en dan de hele url, dus https://naamvandesite.nl
ingeven en te laten zoeken.
Als het goed is toont Google het gevonden resultaat boven aan en deze kun je ‘klikken’ en dan opent deze.

Bewerkt (22 april 2013 12:25)
zorro123

zorro123

  • Lid sinds 22 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 juni 2010
  • 18:32

Marco123
dit werkt niet bij mij het gaat me met name om Rabo mobielbankieren via de app.

Bewerkt (22 april 2013 12:25)
Marco123

Marco123

  • Lid sinds 31 mei 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #4
  • 11 juni 2010
  • 22:40

Dus de app werkt niet op jouw Spica?
Ik heb zelf geen Rabobank, dus kan ik je niet verder helpen.

Suc6!

Bewerkt (22 april 2013 12:25)
Ine

Ine

  • Lid sinds 16 juni 2010
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 augustus 2010
  • 19:47

ik heb hetzelfde probleem met een andere gsm voor de hotmail website.
Heb je een oplossing gevonden ?

bedankt
ine

Bewerkt (22 april 2013 12:31)
Toxic

Toxic

  • Lid sinds 26 juli 2010
  • Berichten 109
  • Reputatie 0
  • #6
  • 8 augustus 2010
  • 11:51

Die app zal toch wel via ssl gaan…
In de manual,help al gezien of via de site zelf in de faq gezien?
Zal heus wel ergens wat info over bekend zijn.

Bewerkt (22 april 2013 12:31)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren