Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

oOMorfieusOo

oOMorfieusOo

  • Lid sinds 16 juli 2010
  • Berichten 93
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 december 2010
  • 09:29

Hallo allemaal,

Ik heb mijn Spica kortgeleden opnieuw geflasht naar de originele JH7 firmware.
Het is me al 2x eerder gelukt om te registreren maar nu lukt het niet meer. Ik kan mijn registratiecode voor DIVX VOD nergens meer vinden, als ik op DIVX VOD klik in het menu krijg ik;
Als u video's met DivX-beveiliging wilt afspelen, moet uw apparaat zijn geregistreerd.

Registratiecode: .
Registreer op Register Your DivX Device | DivX.com

Die punt achter registratiecode staat er letterlijk..
Ik wil erg graag registreren, omdat anders niet alle bestanden werken in mVideoplayer. (sommige AVI's willen ineens niet meer afspelen? :S)

Iemand een tip?

Greets,
Morfieus

Edit:
Kan ik dit misschien beter plaatsen in een ander fora, of is dit specifiek voor de Spica? (DIVX VOD)

Bewerkt (9 december 2010 09:29)
oOMorfieusOo

oOMorfieusOo

  • Lid sinds 16 juli 2010
  • Berichten 93
  • Reputatie 0
  • #2
  • 12 december 2010
  • 10:41

Ik heb even zitten googlen, en ben erachter gekomen dat het probleem misschien niet bij DIVX VOD ligt, maar aan de firmware. I zit nu dus op de officiële 2.1 met root. Het probleem is als ik een avi op mijn sd card zet, en ik deze daarna gelijk wil kijken, deze niet wordt afgespeeld. Als ik daarna via de pc weer op mijn sd card kijk, zijn de avi bestanden ineens gekrompen tot enkele kilpbytes. De ondertitel die ernaast staat is dan vaak nog groter.

Iemand?

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Bewerkt (12 december 2010 10:41)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #3
  • 12 december 2010
  • 10:47

Ik heb mij ook al meerdere keren willen registeren maar dat is niet gelukt. Toen dacht ik wat een rotzooi en heb die er dan maar afgegooid bij het modden

Send From My GT-I5700S Using Tapatalk

Bewerkt (12 december 2010 10:47)
oOMorfieusOo

oOMorfieusOo

  • Lid sinds 16 juli 2010
  • Berichten 93
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 december 2010
  • 10:56

En heb je misschien ook een fix voor mijn andere probleem? Het DIVX VOD probleem boeit me een stuk minder nu ik weet dat daar waarschijnlijk niet de oplossing ligt.
Vind het best belangrijk avi's af te kunnen spelen op mijn telefoon aangezien ik behoorlijk wat series volg.

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Bewerkt (12 december 2010 10:56)
badeendje

badeendje

  • Lid sinds 09 december 2010
  • Berichten 374
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 december 2010
  • 11:17

Is VLCplayer geen optie voor je?
Die werkt bij mij goed.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (12 december 2010 11:17)

HTC One M8
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Samsung Galaxy Trend
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Vodafone Smart 4 turbo
Rom: Stock
Kernel: Stock

oOMorfieusOo

oOMorfieusOo

  • Lid sinds 16 juli 2010
  • Berichten 93
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 december 2010
  • 11:59

Zoals je kunt lezen, ligt het probleem niet bij de speler, maar bij de firmware / het toestel.
Ik heb hier wat screens gemaakt die het probleem verduidelijken.
Hier zie je dat ik een file heb die nog niet op de SDcard staat


Vervolgens zet ik deze op mijn SD kaart in SanDisk/VIDEO.


Nu kijk ik op mijn telefoon, en is de file ineens nog maar 0kb:


Terug gekoppeld aan de computer, is het ook duidelijk te zien dat de file er nog is, maar de inhoud is verdwenen..


Iemand een oplossing voor mijn probleem?

Bewerkt (12 december 2010 11:59)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12 december 2010
  • 12:23

Morfie, waarom gebruik je geen andere video player?

Send From My GT-I5700S Using Tapatalk

Bewerkt (12 december 2010 12:23)
oOMorfieusOo

oOMorfieusOo

  • Lid sinds 16 juli 2010
  • Berichten 93
  • Reputatie 0
  • #8
  • 12 december 2010
  • 12:54

Het is bij iedere video player, de file is al verdwenen voor ik de video player kan openen.
De screen van mijn telefoon is trouwens van een filebrowser (efile)
Heb rockplayer, mVideoplayer en de gewone videoplayer al geprobeerd.
mVideoplayer deed het altijd perfect voor ik naar JH7 ging.

EDIT:

Dacht het probleem opgelost te hebben met een format, maar nee dus.
Hij blijft telkens een of meerdere avi bestanden omzetten naar 0kb.
Als dit niet gebeurd, kunnen ze wel worden afgespeeld dus het ligt niet aan de videospeler o.i.d

Bewerkt (12 december 2010 12:54)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren