Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 januari 2018
  • 15:14

Weet iemand of ik de systeemapp AutoPreconfig, kan deleten zonder gevolgen?
Dit is vermoedelijk de app die er voor zorgt dat ik bij elke keer opstarten een irritante melding krijg.
Alvast dank !

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #2
  • 5 januari 2018
  • 23:24

Al eens geprobeerd om de cache of gegevens te wissen van die app.

Bij instellingen/apps of applicaties/ druk rechtboven drie puntjes en kies systeem apps weergeven zoek vervolgens naar de app (autopreconfig) klik erop en kies opslagruimte en wis de boel.
Je zou daar ook nog even kunnen kijken naar app meldingen en schakel ze eventueel uit.

Bewerkt (5 januari 2018 23:26)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 januari 2018
  • 14:39

Uitzetten werkt helaas niet. 
Cache legen ook niet… 
Wissen durf. Ik eigen niet aan omdat hij dan aanheeft alles te wissen…

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #4
  • 7 januari 2018
  • 15:01

Bij eventueel Wissen worden inlog gegevens verwijderd, in zo'n geval moet je opnieuw inloggen als dat noodzakelijk is en geld niet voor elke applicatie.

Mijn inziens kun je gewoon wissen anders was die functie er niet en hadden ze hem verborgen in de settings.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren