Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

JosTi

JosTi

  • Lid sinds 01 mei 2014
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 juli 2016
  • 20:29

Als ik een video wil maken met mijn S7 en dus op de rode knop druk wordt het beeld wat ik zag in fotostand in eens dichterbij gehaald, waardoor mijn onderwerp niet helemaal in beeld komt (ik zou naar achteren moeten) Is dit standaard bij de S7 of heb ik iets verkeerd staan? Wie o wie kan mij helpen

edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 juli 2016
  • 06:53

Volgens mij maakt hij het beeld niet smaller maar springt hij naar volledige scherm als je begint met opnemen.
Heb net even getest. Je ziet eerst het beeld binnen de menu balken en daarna gaat hij naar vol beeld,  wat hij laat zien blijft wel hetzelfde bij mij.

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #3
  • 14 juli 2016
  • 09:50

Inderdaad ik heb dit ook, ook al zet je de instelling van de camera op 16.9 9,1 mega pixel. 

Als je de camera op 12 mega pixel zet dan wordt het beeld inderdaad groter maar hij gaat dan ook inzoomen. 

Als je de video camera 1 op 1 zet en de camera op 12 mega pixel dan heb je er het minst last van. 

Maar hoe dan ook hij gaat inzoomen. 

Uiterst vreemd. 


Misschien een andere camera app proberen. 

Bewerkt (14 juli 2016 09:54) | extra info toegevoegd
edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 juli 2016
  • 10:44

Ja bij foto's is dat zo omdat op 12mp hij geen breedbeeld formaat gebruikt maar 4:3.  Met video werkt dat anders en gebruikt hij volgens mij de hele sensor. Ik kan dan geen zoom ontdekken. Waarom je de video dan in lage resolutie zou moeten gebruiken ongaat mij dan ook.

Bewerkt (14 juli 2016 10:47)
gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #5
  • 14 juli 2016
  • 11:12

Tja ik weet ook niet hoe het komt maar hij zoomd toch echt in,  ook al is het maar heel iets. 

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #6
  • 14 juli 2016
  • 11:24

Zie hier de verschillen. 

Eerste is foto met camera tweede is video.

Instellingen zijn gelijk en en vanuit dezelfde positie. 

En 12 mega pixel 4.3 en 9.1 mega pixel 16.9  die snap ik wel maar daar gaat het hier niet om. 



Bewerkt (14 juli 2016 11:31) | extra info toegevoegd
edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 juli 2016
  • 11:34

Ja dat we verschil zit tussen de video en foto snap ik. Ze gebruiken allebij een ander beeldformaat 

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #8
  • 14 juli 2016
  • 11:39

En hoe krijg je dat gelijk want zodra je gaat filmen verspringt het beeld en daarmee mis je bepaalde gedeeltes van de actie want het valt erbuiten en moet je noodgedwongen uitzoomen. 

Ik vindt het toch een raar fenomeen mijn oude htc one x en iPhone 4s hebben het niet. 

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #9
  • 14 juli 2016
  • 11:55

Even een andere camera geprobeerd en daar is het probleem verleden tijd. 

Je moet alleen schakelen tussen de camera en video daar waar het bij de standaard camera niet nodig is. 

Bewerkt (14 juli 2016 11:58) | text aangepast
edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #10
  • 14 juli 2016
  • 12:02

Als je de video opneemt  in FHD 60fps heb je het probleem ook niet. Een andere camera lost het ook niet op.die gebruikt wss een ander beeld formaat maar dat kan met de gewone camera ook. Als je in het hoogste formaat filmt dan cropt hij idd het beeld. Dit heeft met het formaat van de sensor te maken en daar verandering een andere camera niks aan. 

Bewerkt (14 juli 2016 12:04)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren