Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

daantje1303

daantje1303

  • Lid sinds 07 juni 2016
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 juni 2016
  • 00:18

Kan iemand me hierbij helpen? Zie afbeelding voor meer : 

Bijlage:

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6593
  • Reputatie 250
  • #2
  • 15 juni 2016
  • 09:24

Het screenshot is niet te zien, en heb je iets meer informatie van wat er fout gaat of wat het probleem is.

daantje1303

daantje1303

  • Lid sinds 07 juni 2016
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 juni 2016
  • 19:34

Het besturingssysteem op uw apparaat is op een niet-toegestane manier gewijzigd. Probeer softwareupdates te downloaden met smart switch op uw pc of ga naar een klantenservice center.

Dit bericht krijg ik telkens als ik naar software updates ga en klik op zoek naar updates. Bolletje gaat niet draaien, scherm blijft hangen en vervolgens na 5 minuten krijg ik deze melding.

1e keer dat ik dat kreeg heb ik hem aan de laptop gehangen, helaas kon hij geen backup voltooien waardoor ik alles kwijt geraakt ben, firmware teruggezet en nu 3 weken later krijg ik weer deze melding.

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6593
  • Reputatie 250
  • #4
  • 15 juni 2016
  • 22:01

is het toestel ooit geroot geweest, dat kan ook een oorzaak zijn dat je die melding krijgt.

misschien even de firmware opnieuw installeren met smart switch, rechtsboven meer selecteren en dan noodherstel software.

of bij samsung de firmware voor jou toestel downloaden en dan met het programm odin de firmware opnieuw flashen (is daar ook te downloaden)

alle info over jou toestel kun je achterhalen met dit appje zodat je de juiste software/ firmware kunt downloaden bij samsung.

als het nog mogelijk is wel een backup maken voor je het bovenste probeerd.

master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 871
  • Reputatie 40
  • #5
  • 8 maart 2017
  • 09:36

Ik heb het zelfde maar wil niet terug naar een nieuwe installatie, alleen updaten. Toestel is alleen geroot.

Bijlage:

Bewerkt (8 maart 2017 09:37)

Groetjes

master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 871
  • Reputatie 40
  • #6
  • 9 maart 2017
  • 06:27

Als je de zip download van SAMMOBILE: https://www.sammobile.com/firmwares/download/124340/G930FXXU1DQB3_G930FPHN1DQA8_PHN/

Je bent al geroot en hebt TWRP, kun je dan de zip via recovery installeren of moet het via Odin?

Bewerkt (9 maart 2017 07:18)

Groetjes

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6593
  • Reputatie 250
  • #7
  • 9 maart 2017
  • 10:14

Als je de zip download van SAMMOBILE: https://www.sammobile.com/firmwares/download/124340/G930FXXU1DQB3_G930FPHN1DQA8_PHN/ Je bent al geroot en hebt TWRP, kun je dan de zip via recovery installeren of moet het via Odin?
De link waar jij naar verwijst werkt alleen met Odin en zal niet gaan werken in de custom twrp recovery.

Zoek even naar flashfire van chainefire volgens mij kun je daar een ota update mee flashen zonder verlies van Root als je dat graag zou willen.


Ik heb het zelf nooit geprobeerd heb al een jaar geen geroot toestel meer gehad.




https://tweakers.net/nieuws/110537/flashfire-app-van-chainfire-krijgt-optie-om-recovery-te-herstellen-na-ota.html

Bewerkt (9 maart 2017 10:28)
gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6593
  • Reputatie 250
  • #8
  • 9 maart 2017
  • 10:20

Hier de link naar de app in de Playstore.


https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.flash

master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 871
  • Reputatie 40
  • #9
  • 9 maart 2017
  • 18:31

Maar ik krijg niets via OTA binnen of bedoel je in Flashfire flashen. Flashfire heb ik al namelijk.

Bewerkt (9 maart 2017 18:36)

Groetjes

master64nl

master64nl

  • Lid sinds 31 oktober 2011
  • Berichten 871
  • Reputatie 40
  • #10
  • 9 maart 2017
  • 19:10

Flashfire ziet de zip van SAMMOBILE niet, wel als ik de optie kies flash firmeware package maar dan blijft Secondary Bootloader en Crypto Manager greyd out en Modem Firmware en nog een Modem Firmware ongeselecteerd. Ik heb geen idee wat ik dan moet doen???

Groetjes

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren