Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Reg12

Reg12

  • Lid sinds 10 oktober 2015
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 oktober 2015
  • 22:08

Hallo,
ik ben geïnteresseerd om een S6 te kopen maar lees hier en daar dat de s6 ram geheugen snel vol zit waardoor ie trager wordt
Is dit issue reeds opgelost in een update ?
Wscghl is deze vraag al gesteld maar vond die nergens in de zoeker terug
mvg

Sander

Sander

  • Lid sinds 23 september 2009
  • Berichten 424
  • Reputatie 30
  • AdminAdmin
  • #2
  • 10 oktober 2015
  • 22:26

Hoi,

Ik heb zelf een S6 Edge en ik heb regelmatig dat het toestel slecht of helemaal niet reageert. Ik weet niet zeker of dit aan de RAM-bug ligt of aan iets anders, maar ik heb wel goede hoop dat het probleem opgelost wordt bij een aankomende update.

Verder is het wel echt een prima toestel, lekker snel, supermooi scherm en hij maakt prima foto's. Ander minpunt is overigens de accuduur, die is wel érg matig.

Reg12

Reg12

  • Lid sinds 10 oktober 2015
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 oktober 2015
  • 22:53

Dank voor je antwoord, samsung kent het probleem : Zou met de 5.1 opgelost zijn ?

Sander

Sander

  • Lid sinds 23 september 2009
  • Berichten 424
  • Reputatie 30
  • AdminAdmin
  • #4
  • 11 oktober 2015
  • 08:47

De laatste versie van 5.1 is vooral het probleem bij mij. Na de eerste update naar 5.1 was het beter bij mij en na de laatste onderhoudsupdate is het slechter geworden.

apieschapie

apieschapie

  • Lid sinds 18 januari 2010
  • Berichten 70
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 oktober 2015
  • 20:25

Hallo,

Ik heb zelf de S6 en ik moet zeggen dat ik (gelukkig) nooit last heb van vastlopers.
Ik gebruik geen rare clean programma's o.i.d. maar ik start het toestel 2 keer per week opnieuw op en maak regelmatig het ram-geheugen schoon.
Enige wat mij af en toe stoort is het opstarten dan de camera als je alleen de vingerscanner wilt gebruiken om het toestel te unlocken.

Groeten Simon

Reg12

Reg12

  • Lid sinds 10 oktober 2015
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 oktober 2015
  • 21:04

Dank
Waarom heeft de ene gebruiker er last van en de andere niet ?
Er zouden wel, op eigen risico, technische trucjes mogelijk zijn om het probleem op te lossen

NickAlan

NickAlan

  • Lid sinds 02 september 2014
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12 oktober 2015
  • 22:51

Ik heb er zelf (nog) geen last van gehad. Heb de S6 nu ongeveer 5 dagen en hij werkt nog zonder enige problemen!
ik zat eerst ook te twijfelen om een ander toestel dan de S6 te nemen (note 4) door deze problemen, maar heb uiteindelijk toch voor de S6 gekozen omdat dat toch het nieuwste toestel is. (wou perse een Samsung)

Bewerkt (12 oktober 2015 22:52)

—————————
Huidige telefoon
—————————
Galaxy S6 > Android 5.1.1
—————————
Smartphoneverleden
—————————
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S3 4G
Samsung Galaxy S3
iPhone 4
HTC Desire S
Samsung Galaxy Y
—————————

Duracell

Duracell

  • Lid sinds 17 mei 2011
  • Berichten 71
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 oktober 2015
  • 11:02

Ik heb de galaxy S6 Edge nu sinds april 2015 en heb vele mobiele telfoons gehad maar tot nu geen betere gehad dan deze.

papegaai01

papegaai01

  • Lid sinds 20 augustus 2012
  • Berichten 120
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 oktober 2015
  • 11:21

Ik heb zelf een S6. Direct geroot en een custom rom erop. Nergens last van en super soepel.

Galaxy S6 rules

Reg12

Reg12

  • Lid sinds 10 oktober 2015
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #10
  • 23 oktober 2015
  • 11:25

Dank
weet u hoe ik moet rooten ? en custom rom kropzetten ?
mvg

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren