Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #1
  • 21 april 2016
  • 12:42

Zodra ik de camera opgestart heb en naar de instellingen wil gaan kan ik er niet komen…ik zie de instellingen verschijnen maar het schiet gelijk weer weg en gaat terug naar de camera….Ik kan dus niets wijzigen….Iemand anders hier ook last van of weet iemand de oplossing zonder dat ik een FR zou moeten doen?

AW Forum Queen voor het leven

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6546
  • Reputatie 250
  • #2
  • 21 april 2016
  • 14:25

even schakelen tussen easy en standaard mode in instellingen/quick settings misschien lost dat het probleem op.

esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #3
  • 21 april 2016
  • 15:42

Heb het geprobeert maar heeft niet geholpen…toen ik het las had ik daar ook wel mijn twijfels bij maar goed… baat het niet schaadt het ook niet he…. iemand anders misschien een tip? Heb geen zin in een fr maar als ik niets hoor ga ik dat vanavond toch maar even doen

AW Forum Queen voor het leven

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6546
  • Reputatie 250
  • #4
  • 21 april 2016
  • 15:53

ja ik las ergens dat dit wel eens kon hepen ik had ook mij twijfels hierover.

verder hebben zet hier over developeropties uitschakelen of 
go to developer options un check do not keep activities …. for me it worked 

Cache en gegevens wissen zul je al wel hebben gedaan.

Bewerkt (21 april 2016 16:01)
esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #5
  • 21 april 2016
  • 16:02

Thksss daar kon ik idd wat mee heb het uitgezet en nu werkt het allemaal weer

AW Forum Queen voor het leven

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6546
  • Reputatie 250
  • #6
  • 21 april 2016
  • 16:05

Mooi, scheelt je alweer een boel werk :-)

esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #7
  • 21 april 2016
  • 16:06

Ach heb daar nooit zoveel moeite mee….maar vanavond eigenlijk weinig tijd dus ben hier super blij mee

AW Forum Queen voor het leven

blessingbonsje890

blessingbonsje890

  • Lid sinds 10 maart 2018
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 10 maart 2018
  • 07:33

Bij mij werkt dat niet heb je nog iets anders

Bewerkt (10 maart 2018 07:34)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren