Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

fatfad

fatfad

  • Lid sinds 05 januari 2013
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 1 augustus 2013
  • 02:23

Oke bedankt, ik wacht op jou hulp

Denny966

Denny966

  • Lid sinds 15 juni 2011
  • Berichten 145
  • Reputatie 0
  • #2
  • 1 augustus 2013
  • 03:22

Kan je een screenshot sturen van hoe het eruit ziet? En heb je al geprobeerd om je telefoon opnieuw op te starten?

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #3
  • 1 augustus 2013
  • 08:24

Je kunt natuurlijk ook via schermbeheer dit blad verwijderen en een lege nieuwe maken. Dan heb je de oorzaak niet achterhaald maar het probleem is dan wel weg.

fatfad

fatfad

  • Lid sinds 05 januari 2013
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #4
  • 1 augustus 2013
  • 11:58

Opnieuw opstarten helpt niet. Het blad verwijderen helpt ook niet omdat het bij elk blad zo is dus komt het steeds terug ook al verwijder ik heb blad.

Makker

Makker

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 2186
  • Reputatie 250
  • #5
  • 1 augustus 2013
  • 17:03

fatfad
Opnieuw opstarten helpt niet. Het blad verwijderen helpt ook niet omdat het bij elk blad zo is dus komt het steeds terug ook al verwijder ik heb blad.
Is het niet gewoon het vakje waarmee je naar je applicatie lijst gaat?
Ik ben ook wel benieuwd naar een screenshot van dit beeld wat jij hebt.
Ik heb mijn tel ook even op TouchWiz gezet, maar geen leeg vakje natuurlijk.
Als je dat wilt, kun je (tijdelijk) een andere launcher op je telefoon zetten.
Als je eerst Launcher Switcher uit de Play Store download (gratis) en vervolgens ADW Launcher (ook gratis, de ADW EX is dat niet). Je zet nu de Launcher Switcher op je home screen en nu kun je spelen tussen TouchWitch en ADW. Probeer die van ADW hetzelfde te maken als wat er nu op staat. Probeer allebei de launchers een dag en kijk welke je het beste bevalt. Als dat ADW is (zonder leeg vakje) kun je altijd nog overwegen om de ADW EX aan te schaffen (een paar euro). Daar kun je werkelijk alles mee doen/veranderen/instellen. Ik gebruik die al jaren met veel genoegen.

Maar eerst even je screenshot.

Makker

Galaxy S2 -> 4.1.2
Galaxy S4 ->5.0.1 (lollipop)
Galaxy S8 -> 9 (Pie)

Tab 2 10.1 -> 6.0.1(lollipop)

fatfad

fatfad

  • Lid sinds 05 januari 2013
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #6
  • 1 augustus 2013
  • 17:30

Kijk bij elk blad rechtsonder is leeg

Bijlage:

fatfad

fatfad

  • Lid sinds 05 januari 2013
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #7
  • 1 augustus 2013
  • 19:17

Vraag me niet hoe, maar het is me gelukt alles is weer op zn plaats. Bedankt voor jullie hulp!

Makker

Makker

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 2186
  • Reputatie 250
  • #8
  • 1 augustus 2013
  • 20:05

fatfad
Vraag me niet hoe, maar het is me gelukt alles is weer op zn plaats. Bedankt voor jullie hulp!
Heel mooi, dat is weer een zorg minder. Goed dat je het plaatje even liet zien, want ik was in de veronderstelling dat je het over je home screen had en het blijkt je applicatie bestanden te zijn.
Gelukkig is het nu weer in orde.

Makker

Bewerkt (1 augustus 2013 20:06)

Galaxy S2 -> 4.1.2
Galaxy S4 ->5.0.1 (lollipop)
Galaxy S8 -> 9 (Pie)

Tab 2 10.1 -> 6.0.1(lollipop)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren