Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

s2e

s2e

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 maart 2013
  • 17:21

Hallo allemaal!

Ik vroeg me af of er iemand is die mij kan helpen met het volgende:
gisteravond zat ik gewoon op mijn telefoon te whatsappen, en toen viel die ineens uit (terwijl mijn batterij nog vol was). Hij schakelde zichzelf opnieuw aan, maar kwam hierbij niet verder dan het scherm ‘Samsung Galaxy S2’, dat zwarte scherm met witte letters.

Ik heb vorige week de nieuwe software gedownload.

Weet iemand hier een oplossing voor zonder dat ik mijn bestanden kwijtraak (dus geen factory reset), of ben ik sowieso al mijn bestanden kwijt?

Alvast bedankt!

Groetjes

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
ficino

ficino

  • Lid sinds 27 oktober 2011
  • Berichten 29
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 maart 2013
  • 17:31

Kan zijn dat je batterij nu in een keer leeg getrokken is. Ik zou je mobiel aan de oplader leggen en vervolgens opstarten. Als dat niet helpt, batterij er even uit, daarna nog een keer proberen.

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
s2e

s2e

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 maart 2013
  • 17:42

allebei geprobeerd, en allebei doen ze het niet :/ het ligt ook niet aan de batterij trouwens want ik heb een andere batterij geprobeerd, en hierbij start die ook niet op

———- Update van bericht ———-

als ik hem in de oplader doe, krijg ik wel gewoon het icoontje dat die aan het laden is etc. dus dan zit die niet meer op dat scherm

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 maart 2013
  • 18:06

Dit probleem had ik laatst ook. Helaas heb ik een factory reset moeten doen. Nu werkt mijn S2 weer.

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
s2e

s2e

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 maart 2013
  • 18:19

MijnAndroid;391580
Dit probleem had ik laatst ook. Helaas heb ik een factory reset moeten doen. Nu werkt mijn S2 weer.

Ja, ik overweeg het ook maar te doen. Alleen dan ben ik al mijn foto's (4000 ca.) en contacten kwijt. Dus ik blijf eerst nog even doorzoeken naar manieren hoe ik toch mijn bestanden kan behouden, al zie ik het somber in.

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 maart 2013
  • 18:27

Als je via recovery mode reset behoud je de foto's volgens mij. Is het nog mogelijk om in kies te komen? Als dit mogelijk is kan je hierin een backup maken.

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
s2e

s2e

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 maart 2013
  • 18:48

MijnAndroid;391590
Als je via recovery mode reset behoud je de foto's volgens mij. Is het nog mogelijk om in kies te komen? Als dit mogelijk is kan je hierin een backup maken.

Ik kan ook niet meer in Kies komen nee. Weet je zeker dat ik mijn fotos behoud met recovery mode? En hoe doe je zo'n recovery mode dan eigenlijk? Sorry, zoals je merkt heb ik niet veel verstand van dit soort dingen.

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 maart 2013
  • 19:11

Ik ben er niet zeker van of je je foto's houdt, maar ik dacht van wel. Als je hier zeker van wil zijn zal je even moeten wachten op een antwoord van een ander forumlid.

In recovery mode kom je door (als je toestel uit is) de volume up + home knop + aan/uit knop ingedrukt te houden totdat je in het menu bent. Hier kies je factory reset en wipe cache partition.

Het lijkt me het beste als je bovenstaande stappen eerst nog even laat bevestigen door een ander forumlid zodat we er zeker van zijn dat ik geen fout gemaakt heb

(Alles is op eigen risico en ik ben nergens voor verantwoordelijk)

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
s2e

s2e

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #9
  • 18 maart 2013
  • 19:19

MijnAndroid;391608
Ik ben er niet zeker van of je je foto's houdt, maar ik dacht van wel. Als je hier zeker van wil zijn zal je even moeten wachten op een antwoord van een ander forumlid.

In recovery mode kom je door (als je toestel uit is) de volume up + home knop + aan/uit knop ingedrukt te houden totdat je in het menu bent. Hier kies je factory reset en wipe cache partition.

Het lijkt me het beste als je bovenstaande stappen eerst nog even laat bevestigen door een ander forumlid zodat we er zeker van zijn dat ik geen fout gemaakt heb

(Alles is op eigen risico en ik ben nergens voor verantwoordelijk)

Nee snap ik! Alsnog heel erg bedankt voor je hulpnu wachten op het antwoord van een ander forumlid

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
s2e

s2e

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #10
  • 18 maart 2013
  • 21:30

Wipe Cache Partition heeft niet geholpen, hij blijft nog steeds hangen. Zou via Odin terugzetten naar een oudere software misschien helpen?

Bewerkt (21 mei 2013 14:05)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren