Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Gutanoth

Gutanoth

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 februari 2013
  • 07:42

Beste mede-forumgebruikers,

Sinds ik de nova launcher heb geinstalleerd op mijn galaxy s2, lukt het mij niet meer om screenshots te maken. Na een hoop gezoek op google en op dit forum, ben ik niemand anders tegen gekomen met een soortgelijk probleem.

Volume knop naar beneden + home knop werkt niet.
power knop + home knop werkt ook niet.

Heeft iemand hier misschien enig idee wat er mis kan zijn? En hoe ik dit op kan lossen?

Bij voorbaat dank!

Bewerkt (21 mei 2013 13:45)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 februari 2013
  • 11:00

Je moet de knoppencombinatie wel ingedrukt houden. Doe je dat?

Bewerkt (21 mei 2013 13:45)
Gutanoth

Gutanoth

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 februari 2013
  • 11:14

Jep, Ik kon altijd wel screenshots maken, maar op de een of andere manier lukt het nu gewoon niet meer..

Bewerkt (21 mei 2013 13:45)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #4
  • 21 februari 2013
  • 11:18

En als je Nova Launcher tijdelijk even uitschakelt en teruggaat naar de touchwiz launcher, lukt het daar dan terug wel?

Bewerkt (21 mei 2013 13:45)
Gutanoth

Gutanoth

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 februari 2013
  • 11:29

Geprobeerd en zelfs bij de TWLauncher krijg ik alleen het Taakbeheer scherm (zelfde als ik home knop lang ingedrukt hou) Ligt dus blijkbaar niet aan Nova launcher..

Bewerkt (21 mei 2013 13:45)
Robert_Mertens

Robert_Mertens

  • Lid sinds 11 januari 2011
  • Berichten 189
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 februari 2013
  • 12:44

Gebruik ook de Nova launcher en direct uitgeprobeerd. Bij mij doet screenshot het wel. Gebruik: power+home en lang ingedrukt houden. Robert.

Bewerkt (21 mei 2013 13:45)
Gutanoth

Gutanoth

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 februari 2013
  • 13:13

Bedankt Robert, dan is bij deze nova launcher als probleem dus uitgesloten.. Vraag me nog steeds af waarom ik geen screenshots kan maken

———- Update van bericht ———-

Opgelost! blijkt dat ik nog een andere launcher op de achtergrond had draaien die van screenshots een soort van snelkoppeling had gemaakt,zodat je deze kon koppelen aan een beweging of knop! Launcher verwijderd en probleem verholpen

Bewerkt (21 mei 2013 13:45)
kaat207

kaat207

  • Lid sinds 29 juni 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 juni 2013
  • 22:45

je moet de volume knop home knop en uit/aan knop alle drie tegelijk indrukken

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren