Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Roy97

Roy97

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 2414
  • Reputatie 60
  • #1
  • 28 december 2012
  • 19:33

Hi

Kan ik met Stock 4.0.4 van 3G Na 2G?
En bij 2G heb je toch geen internet meer? Of is de mobiele internet dan langzamer?

Ik wilde namelijk even kijken hoe lang ik op 2G met mijn batterij doe.

Groet, Roy97

Bewerkt (24 april 2013 16:05)

In bezit:
Telefoons:
1. Samsung Galaxy S5 SM-G900F Electric Blue

Android-Verleden
1. Samsung Galaxy S2 GT-I9100
2. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
3. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7105
4. Samsung Galaxy S4 Black Edition GT-I9505


Thijssie007

Thijssie007

  • Lid sinds 04 januari 2012
  • Berichten 241
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 december 2012
  • 19:50

Bij mobiele netwerken moet je kunnen aanvinken dat je alleen 2G netwerken gebruikt. Hierdoor heb je dus 2G, wat gewoon internet is. Het is alleen een stuk langzamer. Je batterij zou hierdoor ook een stuk langer mee moeten gaan.

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
Roy97

Roy97

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 2414
  • Reputatie 60
  • #3
  • 28 december 2012
  • 19:55

Ik heb even gekeken bij : Meer -> Mobiele Netwerken

Hier staat Pakketgegevens aan - Roaming uit - Namen Toegangspunten -NetwerkModus- Netwerkoperators

Moet ik Netwerkmodus hebben? Zo ja welke moet ik dan hebben? Ik kan kiezen uit GSM/WCDMA(Auto-stand) - Alleen GSM - Alleen WCDMA

Ik zie nergens iets staan van 2g netwerken aanvinken o.i.d

Bewerkt (24 april 2013 16:05)

In bezit:
Telefoons:
1. Samsung Galaxy S5 SM-G900F Electric Blue

Android-Verleden
1. Samsung Galaxy S2 GT-I9100
2. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
3. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7105
4. Samsung Galaxy S4 Black Edition GT-I9505


Thijssie007

Thijssie007

  • Lid sinds 04 januari 2012
  • Berichten 241
  • Reputatie 0
  • #4
  • 28 december 2012
  • 20:00

Ik zou hem dan proberen te zetten op GSM. Als het goed is heb je nog 2G dan.

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
Roy97

Roy97

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 2414
  • Reputatie 60
  • #5
  • 28 december 2012
  • 20:27

Volgens mij is het gelukt. Heb even op internet gekeken via de s2. Maar merk verschil wel!

Maar browsen doe ik meestal alleen thuis op wifi. Verder gebruik ik mn internet op de s2 voor Facebook/Twitter/Hyves en Whatsapp

Bewerkt (24 april 2013 16:05)

In bezit:
Telefoons:
1. Samsung Galaxy S5 SM-G900F Electric Blue

Android-Verleden
1. Samsung Galaxy S2 GT-I9100
2. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
3. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7105
4. Samsung Galaxy S4 Black Edition GT-I9505


Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #6
  • 28 december 2012
  • 22:06

Wcdma is 3g, gsm 2g

Bewerkt (24 april 2013 16:05)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Roy97

Roy97

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 2414
  • Reputatie 60
  • #7
  • 28 december 2012
  • 22:23

Sander M;369433
Wcdma is 3g, gsm 2g

Uh oke. Maar welke moet ik nou hebben dan? :p

Bewerkt (24 april 2013 16:05)

In bezit:
Telefoons:
1. Samsung Galaxy S5 SM-G900F Electric Blue

Android-Verleden
1. Samsung Galaxy S2 GT-I9100
2. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
3. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7105
4. Samsung Galaxy S4 Black Edition GT-I9505


Denny966

Denny966

  • Lid sinds 15 juni 2011
  • Berichten 145
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 december 2012
  • 22:45

Gsm dan..

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #9
  • 28 december 2012
  • 22:46

Je geeft jezelf het antwoord al..

Roy97;369400
Moet ik Netwerkmodus hebben? Zo ja welke moet ik dan hebben? Ik kan kiezen uit GSM/WCDMA(Auto-stand) - Alleen GSM - Alleen WCDMA

Denk er nog even over na, als je het goed hebt win je een jaar gratis lidmaatschap voor het forum.

Bewerkt (24 april 2013 16:05)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren