Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OPPO Reno 10x Zoom

  • OnePlus 7 Pro

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

edp_1

edp_1

  • Lid sinds 16 september 2010
  • Berichten 282
  • Reputatie 50
  • #1
  • 17 augustus 2013
  • 18:04

Ik dacht laat ik ook weer eens CyanogenMod proberen.
Ik heb gelijk maar de 10.2 er op gezet.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379850
De telefoon startte na de flach gewoon op.
Maar na de eerste keer opnieuw opstarten bleef hij hangen.
Mijn eigen stomme fout had ik maar even een F.R moeten doen.
Als nog een F.R gedaan en hij werkt perfect.
Op de Focal app na nog geen fouten kunnen ontdekken.

't_Management

't_Management

  • Lid sinds 26 juni 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 augustus 2013
  • 09:26

nanders
dt is toch standaard en nog steeds zo? als ik in stille modus zit krijg ik een symbooltje in de statusbalk van een speaker met een schuine streep er door heen. Daar heb ik geen instellingen voor.
Het werkt inderdaad wel gewoon. In eerste instantie veranderde ik namelijk mijn profiel van standaard naar stil, in dat geval zie je dus geen icoontje. Inmiddels heb ik ook de andere knop gevonden op mijn telefoon om de telefoon op stil/trillen te zetten (met een melding in de statusbalk).

inMind

inMind

  • Lid sinds 29 september 2012
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 augustus 2013
  • 02:01

edp_1
Ik dacht laat ik ook weer eens CyanogenMod proberen.
Ik heb gelijk maar de 10.2 er op gezet.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379850
De telefoon startte na de flach gewoon op.
Maar na de eerste keer opnieuw opstarten bleef hij hangen.
Mijn eigen stomme fout had ik maar even een F.R moeten doen.
Als nog een F.R gedaan en hij werkt perfect.
Op de Focal app na nog geen fouten kunnen ontdekken.

Welke builddatum gebruik jij? Focal werkt bij mij alleen als ik een foto maak. Maar als ik overschakel naar me frontcam, video, of photosphere blijft die vastzitten daarna een force close. Na de force close kan er geen verbinding meer gemaakt worden met me camera, en moet ik rebooten om een foto te maken. Extreem irritant.
Ook heb ik dat als ik op een browser zit m'n scherm zwart flikkert. Maar ik las al dat dat een bug is in de build die ik zit.
builddatum: 20130819

Samsung Galaxy S2
Cyanogenmod 10.2
CWM recovery
Stock CM kernel

edp_1

edp_1

  • Lid sinds 16 september 2010
  • Berichten 282
  • Reputatie 50
  • #4
  • 22 augustus 2013
  • 17:03

Ik zit nu op 2030821.
Maar 18 werkte beter.
Nu werkt de menu knop soms niet.
Bij tweakers is het bovenste gedeelte zwart maar als je er op drukt kan je wel gewoon naar de reacties/instelingen.
Ik gebruik chrome die werkt gewoon goed bij mij.

henk.jansen34

henk.jansen34

  • Lid sinds 06 november 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 november 2013
  • 22:51

hallo,
ik heb een vraag ik heb een samsung galaxy s2 maar hij gaat niet meer aan als ik hem probeer opteladen dan word hij heel warm de oude batterij stond bol dus ik dacht ik koop een nieuwe batterij maar dat hielp niet weet iemand hoe ik dit kan oplossen HELP!!!!!!

Mimo

Mimo

  • Lid sinds 10 april 2011
  • Berichten 306
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 november 2013
  • 17:17

Hallo allemaal heb sinds kort een S2 en wil hier CyanogenMod 10.2 op zetten. Ik kan wel de Rom downloaden maar niet de gApps. Heeft iemand hier ervaring mee en weet hoe ik het moet doen?

Mimo

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren