Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ibsonic

ibsonic

  • Lid sinds 06 juli 2011
  • Berichten 2769
  • Reputatie 20
  • #1
  • 23 november 2012
  • 19:08

Je kunt zelfs aangeven, dat “als” je dat wilt.. een limiet instelt. bijvoorbeeld na 100 MB internet uit mijn bundel, schakel internet uit, waarschuwingen. etc etc.. en toch staat dat allemaal op je toestel onder Instellingen -> Datagebruik

of instellingen -> meer -> mobiel netwerk

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
ScriptMania

ScriptMania

  • Lid sinds 28 oktober 2012
  • Berichten 176
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 november 2012
  • 19:11

Die vind ik wel handig ja, waarschuwing als je dicht tegen het einde van je data bundel aan zit.
en een stop als je bundel op is.
Maar het probleem is opgelost dus, en ook ik weer wat bijgeleerd :thumbs:

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
Tucker

Tucker

  • Lid sinds 15 februari 2012
  • Berichten 1428
  • Reputatie 70
  • #3
  • 23 november 2012
  • 19:14

Ik heb op mijn startscherm een widget om wifi aan/uit te zetten en een widget om dataverbinding aan/uit te zetten, simpeler kan het niet. Het is bij mij trouwens niet zo dat als ik de dataverbinding aan zet dat hij dan bij thuiskomst automatisch overschakelt op wifi, ik moet zelf data uit- en wifi inschakelen.

Bewerkt (24 april 2013 15:54)

Galaxy S5 stock v4.4.2
Galaxy S5 mini stock v4.4.2
Galaxy Tab 3 10.1 wifi stock v4.2.2

Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #4
  • 23 november 2012
  • 20:42

Tucker;360695
Het is bij mij trouwens niet zo dat als ik de dataverbinding aan zet dat hij dan bij thuiskomst automatisch overschakelt op wifi, ik moet zelf data uit- en wifi inschakelen.

je moet wel wifi aan hebben staan wil ie automatisch schakelen. Wifi gaat altijd boven mobiele data als je beiden aan hebt staan.

Bewerkt (24 april 2013 15:54)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #5
  • 23 november 2012
  • 22:25

Maurice1970;360738
je moet wel wifi aan hebben staan wil ie automatisch schakelen. Wifi gaat altijd boven mobiele data als je beiden aan hebt staan.
Alleen gebruikt dat wel wat meer stroom, dus dat trekt je accu (wat) vlotter leeg.

Bewerkt (24 april 2013 15:54)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

HaTe

HaTe

  • Lid sinds 11 augustus 2010
  • Berichten 973
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 november 2012
  • 13:07

Onzin. Geen mobieledata is geen mobiele data, of dat nou komt doordat WiFi wordt gebruikt of omdat je het zelf hebt uitgezet.

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #7
  • 24 november 2012
  • 16:06

HaTe;360842
Onzin. Geen mobieledata is geen mobiele data, of dat nou komt doordat WiFi wordt gebruikt of omdat je het zelf hebt uitgezet.

Lezen………..Ik zeg dus dat de wifi wat meer stroom trekt wanner die de hele dag (ook als er geen accespoint in de buurt is) aan staat.

Bewerkt (24 april 2013 15:54)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren