Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Jessy27

Jessy27

  • Lid sinds 23 november 2012
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #1
  • 23 november 2012
  • 17:14

Hoe kan ik instellen dat Internet niet automatisch via je bundel gaat? Ik wil graag instellen dat ie standaard via wifi verbinding maakt en ik handmatig moet aangeven als er geen wifi is en ik wel via mijn bundel het Internet op wil. Alvast bedankt!

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
ScriptMania

ScriptMania

  • Lid sinds 28 oktober 2012
  • Berichten 176
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 november 2012
  • 18:01

S2 doet WIFI boven data, die pakt dus altijd wifi als die in de buurt is/ermee verbonden bent.
Geen wifi in de buurt, dan pakt hij je databundel.

Hoe je instelt dat je databundel niet gebruikt wordt als je geen wifi bereik hebt?

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
Jessy27

Jessy27

  • Lid sinds 23 november 2012
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 november 2012
  • 18:13

Hoe je instelt dat je databundel niet gebruikt wordt als je geen wifi bereik hebt?
Dat is de vraag idd!

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
ScriptMania

ScriptMania

  • Lid sinds 28 oktober 2012
  • Berichten 176
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 november 2012
  • 18:17

Ik gebruik Juice defender, die zet van alles dicht als jij hem niet gebruikt.
Maar die kan veel meer.
En die kun jij zo configureren als jij wilt ( ultimate versie)
Misschien is dat iets voor je

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
Jessy27

Jessy27

  • Lid sinds 23 november 2012
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 november 2012
  • 18:27

Zal ik even naar kijken maar betekent dit dat je het niet gewoon op je telefoon kan instellen?

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
ScriptMania

ScriptMania

  • Lid sinds 28 oktober 2012
  • Berichten 176
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 november 2012
  • 18:33

Ik heb nog voor je gekeken, maar ik zie het zo een twee niet.
Durf niet te zeggen dat het wel of niet kan via het configureren van je S2.
Misschien dat er iemand met meer kennis het wel weet, maar dan zul je op een reactie moeten wachten.
Of even het internet op, ff googelen.

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
Jessy27

Jessy27

  • Lid sinds 23 november 2012
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 november 2012
  • 18:34

Heb al gegooled uiteraard. :-)

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 5990
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #8
  • 23 november 2012
  • 18:46

Het googlen gaat je dan niet zo goed af, want daar is een hoop over te vinden ;-):

http://lmgtfy.com/?q=data+netwerk+uitzetten+android

Zie ook het wiki artikel: http://www.androidworld.nl/forum/showwiki.php?title=Tutorial:Internet+pakketgegevens+uitschakelen

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
Jessy27

Jessy27

  • Lid sinds 23 november 2012
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 november 2012
  • 18:50

Blond? Thanks, ga even kijken!

———- Update van bericht ———-

Ik krijg mijn telefoon morgen binnen, zal laten weten of het gelukt is!

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
MijnAndroid

MijnAndroid

  • Lid sinds 26 april 2012
  • Berichten 1282
  • Reputatie 0
  • #10
  • 23 november 2012
  • 19:07

Aan/uit-knop eventjes ingedrukt houden, dan kom je in een menu. Hier kan je de ‘dataverbindingstand’ aan of uit zetten.
wifi kan je gewoon in de notificatiebalk aan en uit zetten.

Bewerkt (24 april 2013 15:54)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren