Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Jones

Jones

  • Lid sinds 23 juni 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 november 2012
  • 13:09

Als ik de WiFi op m'n telefoon aanzet, werkt deze wel, maar als ik hem ontgrendel valt het signaal weg, waarna ik opnieuw verbonden ben, maar er is geen enkele signaalsterkte. De ‘streepjes’ verschijnen wel in mijn statusbalk, maar geen enkele worden wit gekleurd. Als ik mijn telefoon opnieuw ontgrendel, herhaalt dit zich. Heeft er iemand dit probleem ook al gehad? Help me aub, want smartphone zonder deftig WiFi…

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 12 november 2012
  • 13:32

Wat kan helpen is je wifi ‘vastzetten’.
Onder instellingen > wifi > via menu knop naar geavanceerd > Wifi behouden in slaapstaand op altijd zetten.

Bewerkt (24 april 2013 15:51)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Jones

Jones

  • Lid sinds 23 juni 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 12 november 2012
  • 21:13

Heb geprobeerd maar helpt niets. Toch even vermelden dat het om een geroot toestel gaat waarop nog geen ROM is geinstaleerd.

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
oodh

oodh

  • Lid sinds 15 juli 2010
  • Berichten 254
  • Reputatie 0
  • #4
  • 13 november 2012
  • 00:43

Misschien ‘slechte verbindingen vermijden’ niet aanvinken onder instellingen bij wifi of heb je dat ook al geprobeerd?

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
sidkl301

sidkl301

  • Lid sinds 26 juli 2011
  • Berichten 274
  • Reputatie 0
  • #5
  • 13 november 2012
  • 13:32

Jones;357292
Heb geprobeerd maar helpt niets. Toch even vermelden dat het om een geroot toestel gaat waarop nog geen ROM is geinstaleerd.
probeer eens met getril of ril en baseband hetzelfde zijn?>

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
Jones

Jones

  • Lid sinds 23 juni 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 november 2012
  • 19:00

De optie van die slechte verbinding vind ik niet terug & ril en baseband komen overeen.

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
oodh

oodh

  • Lid sinds 15 juli 2010
  • Berichten 254
  • Reputatie 0
  • #7
  • 13 november 2012
  • 21:57

Jones;357495
De optie van die slechte verbinding vind ik niet terug & ril en baseband komen overeen.

Gewoon bij de geavanceerde wifi-instellingen. Onder wifi behouden in slaapstand.

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
sidkl301

sidkl301

  • Lid sinds 26 juli 2011
  • Berichten 274
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 november 2012
  • 23:32

welke modem gebruik je? misschien andere proberen?

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
ScriptMania

ScriptMania

  • Lid sinds 28 oktober 2012
  • Berichten 176
  • Reputatie 0
  • #9
  • 14 november 2012
  • 13:22

of een ander kanaal kiezen in je modem/router (liefst kanaal 1)
ik gebruik het gratis programma (SSID) om te kijken wie er allemaal in de lucht is, en elkaar mogelijkerwijs storen.
Dat laat hij je zien (SSID)
En probeer altijd een vrij kanaal te zoeken.
Nu worden er bepaalde poorten geadviseerd te nemen, nr 1 is er een van (andere weet ik zo niet uit mijn hoofd, dacht ook 7)
Beste is om op de 5 ghz band te zitten, daar zit meestal niemand.
kunnen ze ook niet op je wifi signaal storen, mocht dat het geval zijn.

Je moet dan wel je router configureren.
Zou dan gelijk op mac adressen gaan filteren, mac adressen van wifi kaarten/UTP poorten.
Ook al hebben ze dan je pasword, dan komen ze nog niet op je netwerk.
Tenzij jij het mac adres in je lijstje hebt staan, van je router.
Dan pas kunne ze erop, dubbele beveiliging zeg maar
Maar ik weid uit, zal het hier maar bij laten.
Want het heeft niet echt met de S2 op zich te maken.

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #10
  • 14 november 2012
  • 13:25

Je kan ook proberen deze antenne in elkaar te knutselen :p

Bewerkt (24 april 2013 15:51)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren